Havi horoszkóp Szűz február 2024

A Szűz februárban kissé elmaradhat munkájában, ami gyakran fáradságából, vagy puszta kedvetlenségből fakadhat, ettől függetlenül a hónap végére egész jól alakulhatnak dolgai, s egy kellemes meglepetésre is számíthat! Szerelmi téren az egyetlen feszültségforrás most nagy eséllyel, önmaga lehet, ha hagyja, hogy nyűgössége áttevődjön alakuló, vagy már működő kapcsoltára. Havi horoszkóp Szűz február 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz február 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az Újhold egy új munkahely, vagy munkakör lehetőségét mutatja. Azt is jelzik a bolygók, hogy most érzékenyebb vagy a szokásosnál, és fontosabb az is, hogy a párod kimutassa az érzéseit. A szexuális energiák is felerősödnek az életedben, nagyon vonzó vagy, és ezt nem is marad észrevétlenül… Érdekes módon, ezzel egy időben felerősödik a kaland, az izgalom iránti vágyad is. Minden szempontból túlfűtöttebb ez az időszak, mint előző, de sok örömet találsz majd benne Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz február 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Mindent megtesz azért, hogy észrevegyék és kiválasztottak. Értékes vagyonod van ahhoz, hogy másokat is együttműködj veled jó társaságokban. Igyekszik lenyűgözni a galériát, felrázni a mentalitást, hogy együttműködései fejlődjenek. Javaslatait kérem, és sokat hoz. Legyen szó megbecsülésről, elismerésről vagy csodálatról, minden oka megvan az elégedettségre.

Havi horoszkóp Szűz február 2024

Február felébreszti a Szűzben a vágyat, hogy nyilvánosság elé álljon, és mindenben igaza kell hogy legyen. Ha valaki ellenszegül ebben az időszakban, értelmetlen konfliktusokba keveredhet. A meggyőzés lesz az erős oldala, különösen a munkahelyen; de ne vigye túlzásba, mert negatív hatással lehet a munkakapcsolataira. Remekül kijön majd a barátaival, de ebben a hónapban ezen a területen kicsit visszafogott lesz. Erősebb lesz a szabadság igénye, ezért adjon magának teret, és használja önképzésre, kikapcsolódásra.

Szeretet

Kimondatlan szavak, meg nem tapasztalt vagy csak a szívben átélt érzelmek, meghallgatatlanul hagyott kívánságok: ki tudja, milyen lehet a sajnálkozási listája, akár rövid, akár nem létezik, akár hosszú és részletes. A csillagok mindenesetre arra sarkallnak, hogy ne engedd, hogy ez megtörténjen: éld a vágyaidat a lehető legteljesebb mértékben, persze ahogy csak tudod, de bátran és elszántan. Ne hagyd, hogy az előítéletek az utadba álljanak (például ki akarhat engem, ezzel a külsővel? A számodra megfelelő személy, az lehet, aki téged akar). Légy merész!

Munka

E hónap során, annak ellenére, hogy nem lehet komolyabb egészségi problémákra számítania, mégis gyakorta kínozhatja fejfájás, de főleg fáradékonyság, s az esetek döntő többségében, eme utóbbi, akár jelentősen is befolyásolhatja teljesítményét, különösen február első 1-2 hetében. Ennek következtében, gyakorivá válhat az, hogy reggelente szinte alig bír kikászálódni az ágyból, valamint szinte az egész nap folyamán kimerültnek érzi magát, kedvetlen és nyűgös. Ez ellen két nagy fegyvere lehet, kedves Szűz: az egyik, ha egy kicsit a szokásosnál is jobban odafigyel arra, hogy érkezéseibe több zöldséget, gyümölcsöt és olajos magvat építsen be, lehetőleg nyers formában, hogy minél változatosabb forrásokból jusson, minél több vitaminhoz és ásványi anyaghoz, melyek fiziológiailag jótékonyan hathatnak fáradékonyágára. A másik, hogy, ha levertséget tapasztal, ne engedjen teret neki, hanem mentálisan is kapja össze magát, s mondja azt: „Csak azért sem járkálok kómásan egész nap, hanem friss leszek és energikus!”. Higgye el, az életben szinte minden fejben dől el, s ön az ilyesmiben, mindig is erős volt! Használja ezt az erőt, s mutassa meg, hogy igenis képes rá, hogy uralja életét, még, ha néha ez is a legnehezebb!

Pénzügy

A 2024. februári asztrológia arra biztat, hogy befektetésével hozd a pénzed javára. A pénzed nem csak arra való, hogy dolgokat vásárolj. Kezdjen el gondolkodni azon, hogyan kereshet a pénzével. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja, hogy kutasson utána, hogyan építheti fel vagyonát a pénzével.

Karrier

Szűz: Bár ez nem túl egyszerű, ebben a hónapban jobb dolgok jönnek. A munkád kevésbé tűnik bonyolultnak, de egy kicsit több optimizmussal csinálod. Azonban valószínűleg hosszúnak találja az időt, és változásra vágyik. Sajnos, amit kínálnak, az nem teljesen felel meg az elvárásainak. Szűz, ha azt szeretnéd, hogy a dolgok megváltozzanak ebben a szektorban, nézd meg a kínálat előnyeit ahelyett, hogy azzal kérkednél, hogy mi a baj. Pénzügyi oldalon, ha egy vásárlás jelentős finanszírozást igényel, a szerencse az Ön oldalán áll. De ez nem ok arra, hogy visszaéljünk vele. Ígéret?

Szerencse

Február ideális időszak lesz a Szüzek számára, hogy megújítsák a kapcsolataikat barátaikkal. Menjen el egy utazásra velük, vagy hívja meg őket házába. Tegyük fel azonban, hogy ez egy hosszabb látogatás lenne. Ebben az esetben negatív hatással lehet a kapcsolatára, mert egy idő után nyugtalannak érzi magát a magánélet megsértése miatt.Nagyon kimért lesz a családjával kapcsolatban, és megpróbálja megszervezni az életüket. Különösen a gyermekei számára fog kellemetlenséget okozni, és minél többet próbálja erőltetni a dolgokat, annál inkább tiltakozni fognak. Ne feledje, hogy a kevesebb néha több.

Asztrológus tanácsa

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűzre februárban, nagyon kellemes, szerelemben és erotikában gazdag éjszakák várhatnak, ugyanakkor lelki értelemben mintha kissé állandósulni látszana kedvese és ön között a feszültség. Ennek egyik fő oka lehet, a már az eddigiekben is említett nyűgössége, amit igen nehezen tudhat elviselni, kezelni szerelme, hisz általa, szinte minden apróságba képes néha belekötni. Ha sikerül e hozzáállását kiküszöbölni, akkor sokat javíthat a helyzeten, s kapcsolata is stabil és támogató maradhat!A jelenleg egyedül élő Szűz számára a február kész katasztrófának bizonyulhat, legalábbis kapcsolatépítés terén, mivel sokszor képtelen lesz az ilyesmire koncentrálni, vagy egyszerűen, ha szeretné se jut most energiája az ilyesmire. Talán nem is annyira probléma ez, hisz nem árt néha egy kis szünetet tartani, hogy rendezze sorait az ember. Ha viszont mégis megpillantana valakit, aki megdobbantja szívét, ne hagyja veszni a lehetőséget csak azért, mert éppen nem érzi magát csúcsformában, legalább később annál több kellemes meglepetést okoz majd szerelme tárgyának, ami akár még jó is lehet! Gondoljon erre és cselekedjen, ha egyértelmű a helyzet!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz április 2024

A Szűz áprilisban igencsak lelkes lehet a munkában, s szeretne minél több mindent lezárni, vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük