Havi horoszkóp Szűz január 2024

A Szűz januárban kisebb-nagyobb változásokra számíthat a munkahelyén, ami valószínűleg örvendetes, hisz előnyösen befolyásolhatja karrierjét, ráadásul a magánéletében egyenesen aranykorszak következhet, legyen akár szingli, akár tartós párkapcsolatban élő, így egy igazán fantasztikus hónapnak ígérkezik számára a január! Havi horoszkóp Szűz január 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz január 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Bak újhold január elején azonnal különleges lehetőségeket jelez a szerelemben, a párkacsolatban. Ha még keresed a partneredet, könnyen lehet, épp ezekben a napokban ismered meg őt. A bolygók szerint karmikus szerelem a tiétek, a sorsotok kapcsolódik össze mostantól. Változhat az életedről, önmagadról alkotott elképzelésed, véleményed, észreveszed az időmúlását, és azt mondod, többet kell magaddal törődnöd. A Halak Jupiter eljegyzést vagy nagyon tehetséges partnert hozhat neked. Az is biztos, hogy 2024 első hónapjában át kell gondolnod, mennyi időt és energiát fordítasz a munkádra, a magánéletedre, és persze saját magadra Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz január 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Bakban lévő Nap, Merkúr és Vénusz arra ösztönöz, hogy strukturálja költségvetését, csökkentse a kiadásokat és biztosítsa mindennapi életét. Azonban még mindig ott van a Jupiter, aki gyakran túlzásba taszítja. Ennek ellenére kevés esélye van a többi planetáris hatás ellensúlyozására. Ezért ez egy kiváló alkalom arra, hogy pénzt takarítson meg, vagy hosszú távú projektekbe fektessen be, például ingatlanba.

Havi horoszkóp Szűz január 2024

Január motivációt ébreszt a sportteljesítmények iránt a Szűzben. Mivel a karácsonyi ünnepek után enyhén hajlamos lesz a túlsúlyra, újévi fogadalmakat fog tenni, hogy visszanyerje formáját. Az edzésnek köszönhetően hasonló gondolkozású emberekkel találkozik, és ez új barátságot szülhet. Ami a szerelmi kapcsolatokat illeti, érzései szétszórtak lesznek, ami a partnerével szembeni viselkedésében is megmutatkozik majd. Ezért ne kerülje a kommunikációt, és beszéljen nyugodtan olyan dolgokról, amelyek zavarják. Nem csak Ön javára válik ez, de a párja is értékelni fogja.

Szeretet

Nem lesz könnyű összeegyeztetni a szívet és az elmét, az érzékeket és az érzéseket. Némelyik nap az édességre vágyik majd, míg másnapokon ideges vagy akár dühös leszel, és készen állsz arra, hogy a feje tetejére állítsd a világot. Röviden: egy bizonytalan időszak vár rád, amikor mindenre oda kell figyelned, és kerülni kell, hogy dühbe tedd magad, bármi is legyen a mögöttes ok. Január közepén kicsit türelmesnek kell lennie, majd az égboltnak, és így a hangulata is javulni fog. A következtetés pozitív és nagyon szenvedélyes lesz!

Munka

A január mindig is a nagy változások hónapja volt, ami izgalmas időszakokat hoz magával, hisz nem lehet tudni, hogy kinek jelent ez jót, s kinek ellenkezőjét, az ön esetében azonban, kedves Szűz, most biztos a siker. Ehhez azonban önnek is hozzá kell tennie a maga részét, mégpedig azáltal, hogy egyrészről rugalmasan kezeli a változásokat, másrészről pedig, hogy minden körülmények között, alaposságra törekszik, odafigyelve minden apró részletre, ugyanis ekkor lehet csak biztos abban, hogy valóban kihozta a maximumot z adódó lehetőségekből. A változás továbbá nem csak előnyökkel, hanem újabb kihívásokkal is járhat, hiszen előfordulhat, hogy az új körülmények számos pluszmunkát igényelnek, sőt, akár egy szakmai továbbképzésre is szükség lehet, ami további energiákat és időt vonhatnak el más területekről. Egészségi állapotát tekintve, kedves Szűz, igyekezzen most minél több zöldséget, gyümölcsöt, valamint olajos magvat bevinni szervezetében, hogy megfelelő mértékben fedezni tudja mindennapi vitamin és ásványi anyag szükségletét.

Pénzügy

A 2024. januári asztrológia havi béremelést jósol a jelenlegi munkahelyén. Imádkoztál több pénzért, és imáid meghallgatásra találnak. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt jósolja, hogy hamarosan emelkedik a fizetésem a szervezet minden alkalmazottja számára. Ön lesz a fő haszonélvezője ennek az új reformnak.

Karrier

Szűz: Ez a hónap nem túl jó. A legrosszabb napokon azon a küszöbön állsz, hogy minden kicsússzon az ujjaid között, nyaralni indulsz, vagy elküldöd a felmondásodat. Szűz, bár úgy érezheti, hogy csak megoldandó problémái vannak, másként látja a dolgokat. Hogyan? ‘Vagy mi? Úgy, hogy kihívásnak tekinti őket. Ennek során megtalálja a szükséges erőforrásokat, és elkeserítő könnyedséggel éri el céljait. Ami a pénzügyi oldalt illeti, minden lámpa zölden világít, hogy jól érezd magad. A boldogság soha nem jár egyedül, a kiadásai ésszerűek, és nem fognak bajba esni.

Szerencse

Az év elején a Szüzek kisebbrendűséget és melankóliát tapasztalhatnak a Szaturnusz befolyása miatt. Ahelyett, hogy kétségbeesetten keresné a társaságot és az elismerést, teljes mértékben az önfejlesztésre kell koncentrálnia. Lelkiismeretesen ragaszkodnia kell elhatározásaihoz, és a siker érzése segít talpra állnia. Ez az energia másokat vonzani fog Önhöz, ami megoldja a magány kérdését.Januárban hajlamos lesz figyelmetlen lenni partnerével szemben, másrészt viszont ideges lesz, hogy nem fordít kellő figyelmet Önre. A harmónia azonban mindkét fél erőfeszítését igényli, ezért ne hagyjon mindent a másikra.

Asztrológus tanácsa

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűz számára egy igazán kielégítő, sőt, talán minden képzeletet felülmúló, szenvedélyes hónapnak ígérkezik a január, különösen szexuális értelemben! Ami eddig nemigen akart összejönni, az most egyszer csak sikerül, s ami eddig talán nem is kapott akkora hangsúlyt kapcsolatuk testiségi részét illetően, azt most egyszerre előtérbe kerül, s együtt fedezhetnek fel egészen új távlatokat, így minden bizonnyal, e hűvös hónapban, forró, szerelmes és egyszersmind hihetetlenül izgalmas éjszakák várhatnak önökre! Mindezekből fakadóan, a január arra is kiválóan alkalmas hónap lehet, hogy elmélyítsék, s egyszersmind egy új szintre emeljék kapcsolatukat, így nagy eséllyel merülhet fel önök között összeköltözés, házasság, vagy éppen egy babaprojektbe való belevágás!A jelenleg pár nélkül élő Szűz számára, igazán rendkívüli izgalmakat tartogathat a január, feltéve, hogy késznek érzi magát lelkileg egy új kapcsolat kialakítására, a sikerhez ugyanis most elengedhetetlen lehet a pozitív hozzáállás, viszont a jó hír, hogy ez most akár már önmagában is elegendő lehet a sikerhez! Ami még izgalmasabbá teheti a dolgot, hogy a szerelem most egy igen váratlan időpontban és formában érkezhet, ami igencsak nagy jövőt jósol a most kialakuló kapcsolatnak.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz április 2024

A Szűz áprilisban igencsak lelkes lehet a munkában, s szeretne minél több mindent lezárni, vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük