Havi horoszkóp Szűz július 2024

A Szűz jegy számára a július egy érzelmileg igen intenzív, míg a munka területén nem kifejezetten produktív hónapnak ígérkezik, aminek okait most magában érdemes keresnie. Havi horoszkóp Szűz július 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz július 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Júliusban egészen biztosan a szabadságodat töltöd. Akár külföldre, akár belföldön utazol, teljesen ki tudsz kapcsolni és feltöltődve érkezel vissza a munkába. A Bak telihold váratlan szerelmi kapcsolat lehetőségét jelzi, rajtad múlik, hogyan élsz majd ezzel. Ha még keresed a partnered, ez a kapcsolat egészen biztosan a bizalmon alapul. A hónap vége felé lehetséges, hogy olyan pénzkereseti lehetőséget kapsz ismét, amellyel korábban már sikeres voltál Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz július 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Pénzt keres projektjei megvalósításához, de ne legyen túl mohó ahhoz, hogy megijessze bankárjait. Stratégia használatával minden esélye megvan a meggyőzésre, az ambícióinak megvalósítására, mert hatékonyan képviseli ügyét. Bízz bájodban és arra, hogy megoszthatod az univerzumodat.

Havi horoszkóp Szűz július 2024

A július megerősíti a Szűz önbizalmát. Ebben a hónapban annyira magabiztos lesz, hogy meg lesz győződve arról, hogy mindenben a tőle telhető legjobbat teszi, de ezzel a megközelítéssel nagyon hamar akadályba ütközik. Ha azonban megtanulja irányítani, hogy ne okozz kárt senkinek, akkor a legtöbbet hozhatja ki belőle. Ebben az időszakban felébred a szexuális energiája, és eluralja a vágy, hogy megfűszerezze jelenlegi szexuális életét partnerével. Élvezni fogja a tabutémákat is; így nagyon érdekes beszélgetésekre számíthat.

Szeretet

Sok, talán túl sok érzelem eléggé bizonytalanná teheti. Július, különösen az első részben, nem ad kedvezményeket az érzésekből, amelyeket azonban eltúlozhatnak, és ezért felnagyíthatnak. Figyeld meg, de soha ne ítélj: hagyd, hogy az érzelmek úgy áradjanak, mint a víz, és ne feledd, hogy az ítéletek, különösen, ha kritikusak, olyan anyagként hatnak, amely elzárja a vízfolyásokat, és áradásokat okoz, ha a folyó, még ha tele is van, gond nélkül folyik, és eléri rendeltetési hely a szájban anélkül, hogy kárt okozna!

Munka

A feladatok gyors teljesítése sohasem volt az aprólékos és racionális Szűzre jellemző, akin gyakran annyira képes eluralkodni időszakos lustasága, hogy gyakorlatilag képes látszólag éber állapotban is teljesen használhatatlanná válni. Júliusban jobbára az menti meg munkahelyét, hogy, amikor éppen jó passzban van, leleményességének köszönhetően, igen hatékony módszerekkel oldja meg az aktuális feladatokat, s így nem okoznak a fent említettek komolyabb fennakadást. Kávéból azonban úgy tűnik, e nyári hónapban kicsit több fogyhat majd az átlagosnál, mert most, a meleg beálltával a legnagyobb ellenség, amely rányomhatja bélyegét az egész napjára, a korai kelés lesz.

Pénzügy

Pénzügyi képességei ebben a hónapban némileg csökkenni fognak az egészségével kapcsolatos kihívások miatt. Pénzt fog keresni, de ez nem lesz elég ahhoz, hogy minden kiadását fedezze. Meg kell találnia a módját annak biztosítására, hogy a felszínen maradjon, miközben azon dolgozik, hogy a dolgok visszatérjenek a normális kerékvágásba. Nézze meg a Rasifal 2024-t.

Karrier

Szűz: Ahogy telnek a napok, azt gondolhatod, hogy minden rosszról rosszabbra fordul. A legrosszabb napokon meg van győződve arról, hogy tevékenysége és az emberek szeretnek felzaklatni. Szűz, nem erről van szó. Ezek a helyzetek és ezek az emberek arra késztetnek, hogy felülmúld önmagadat! Bízzon tehát önmagában, és használja az intuícióját, a tehetségét és a tapasztalatait. Ha így tesz, zsákmányokat fog elérni! Ami az anyagiakat illeti, az attól való félelem, hogy összetörik, nagyon takarékosságra késztet. Rendben van, de ne fossza meg magát mindentől!

Szerencse

A Szüzeknek nem lesz könnyű új emberekkel találkozni júliusban. A Vénusz miatt hajlamos lesz alábecsülni az Ön körül lévőket, és indokolatlanul elítélni őket, és így nagy valószínűséggel arrogáns lesz. Ha azonban egy könyvet annak borítója alapján ítél meg, elveszíthet olyan embereket, akik megváltoztathatják az életét a jövőben.Másrészt rendíthetetlen szeretetet fog mutatni szeretteivel szemben. Növeli szexuális étvágyát, és partnere örömmel használja ki ezt. Vigyázzon, ne lépjen át semmilyen határvonalat, nehogy megbántódjon.

Asztrológus tanácsa

A tartós párkacsoltban élő Szüzekre júliusban inkább a fantáziáik megélése lesz jellemző, mint a légyottok mennyiségi növekedése, ami mindenképpen építőleg hat kapcsolatukra, bár, a ritkább együttlétek némi feszültséget is okozhatnak. A nyár melege a lengébb ruházat miatt most sokak figyelmét felkeltheti a Szüzek gyakorta „burkolt” szexuális kisugárzására, ami könnyen féltékenységet generálhat párjukban, s ezt alkalmasint nem értik, rosszul viselik. Ne bonyolódjanak most bele hosszabb vitákba, inkább próbálják meg elegánsan leszerelni párjukat az ilyen helyzetekben, hogy tovább élvezhessék a közös kikapcsolódást!A jelenleg pár nélkül élő Szüzek kissé vonakodva, nehézkesen mondanak igent a nyár során felszaporodó programokra való elmenetelre szóló felkérésekre, ami nagyban megnehezíti, hogy akár egy életre szóló társat találjanak. A megoldás azonban logikus, több kimozdulás, több ismeretség, ami pedig nagyobb esély megtalálni az igazit. A recept tehát egyszerű, most már csak be kell tartani. Nyaralásra fel!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz május 2024

Májusban kissé feszültebb lehet majd élete a szokásosnál, kedves Szűz, ami kihathat magánéletére is, ám, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük