Havi horoszkóp Szűz május 2024

Májusban kissé feszültebb lehet majd élete a szokásosnál, kedves Szűz, ami kihathat magánéletére is, ám, ha megfelelően kezeli az ingerült pillanatokat, hamar túljuthat rajtuk, s koncentrálhat az igazán fontos dolgokra. Havi horoszkóp Szűz május 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz május 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Jupiter és a Vénusz is a Kos jegyében jár májusban, amelyeknek köszönhetően felerősödhetnek a pszichés képességeid. Ezt a különleges energiát mások megsegítésére vagy üzleti célokra is felhasználhatod. Lehetséges, hogy a jelenlegi munkád kapcsolódik a joghoz, kiadványokhoz, felsőoktatáshoz, kórházakhoz, intézményekhez vagy kulturális ügyekhez. Uralkodó bolygód, a Merkúr a karrieredben nem engedélyezi még a legkisebb botlást sem. Legyél nagyon óvatos és összeszedett! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz május 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha ebben a hónapban nő a bevétele, az a befektetések nyereséges megtérülésének, a bónuszoknak vagy az örökségnek köszönhető, és a lakomából egy morzsát sem fog kicsúszni az ujjai között. Az életed, országod vagy munkahelyed megváltoztatásának késztetése motivál. Ha felajánlják neked a lehetőséget, hogy többet keress, akkor teljesülsz, de akkor is folytatni fogod, ha nincs anyagi haszna a küldetésnek. Ha az ügy, amelyre törekedsz, sok pénzt hoz neked, sokkal jobb. Ha nem kapsz sokat, kár érte. Önzetlen vagy, és csak a világra gyakorolt ​​pozitív befolyás motivál.

Havi horoszkóp Szűz május 2024

A május kihívásokkal teli hónap lesz a Szűz számára. Főleg a karrier terén sok akadályt kell leküzdenie. Nem lesz könnyű, de megbirkózik vele. Türelmével, amiből ebben a hónapban biztosan nem lesz hiánya, sok mindent megtehet, ráadásul értékes tapasztalatokat szerezhet, amelyeket később a munkája során is kamatoztathat. De egy kapcsolatban küzdeni fog az őszinteségtől való félelemmel, ami később visszahathat. Ha valami nem tetszik, ne várj semmire, és mondja ki most.

Szeretet

A május a tövis hónapja lehet számodra a rózsa helyett! Egy ilyen debütálással már néhányan élénken tiltakozhatnátok: de hogyan? A sztárok által nagy valószínűséggel beharangozott idegesség ellenére azonban, ha viharosan indítod is a májust, nagy derűvel zárod. A két véglet között biztosan történik valami. Tehát, és különösen az elején, tarts ki, ne veszítse el a türelmét, és maradjon magabiztos. Így elkerülheti, hogy impulzív döntésekbe engedjen bele.

Munka

Ebben a hónapban számos olyan tényező szembe jöhet az élete folyamán, melyek igencsak dühítően hathatnak önre, s ezek összessége teljesen felzaklathatja, olyannyira, hogy ingerlékenysége környezetére is kihathat, és ennek valószínűleg senki sem örül majd. Az ilyen feszültség kezelésére megoldás lehet, ha inkább tudomást sem vesz az önt bosszantó eseményekről, ha pedig mégis bevonnák egy kellemetlen szituációba, legyen nagyon megfontolt, válogassa meg szavait gondosan, s vágja ki magát! Válaszait soha ne siesse el, mert azzal könnyen egy rossz döntés hosszú ideig ható csapdájába kerülhet. Elektronikus írásaival is legyen körültekintő, s jól nézze meg kinek címezte azokat, nehogy véletlenül rossz helyen kössenek ki végül. Amennyiben a májust sikerül higgadt önuralommal átvészelnie, akkor biztos lehet benne, hogy győztesen fog kikeveredni a vitákból és sok igazán felüdítő, vidám pillanatban lehet része mind barátaival, mind pedig családja körében, azonban vigyázzon a kültéri programokkal, mert a lendület hevében, meglehet, hogy túlerőlteti magát, ami bizony hosszú időre az ágyhoz kötheti, s az nemcsak egészségileg, de anyagilag is megviselheti.

Pénzügy

Soha nem késő pénzügyi tanácsadóhoz fordulni. Ez a hónap nem lesz produktív és jövedelmező, ami a pénzügyeket illeti. Az üzletemberek számolni fogják a veszteségeiket, mert a dolgok nem a tervek szerint alakulnak.

Karrier

Szűz: Elég jól biztosítasz ebben a szektorban. Egy kis segítség azonban nem ártana, épp ellenkezőleg! 17-én érkezik, miközben Jupiter inkarnálja a Bikában. Szűz, ha azt szeretnéd, hogy a dolgok megváltozzanak, itt az ideje, hogy figyeld, mi történik. Tehát ha valaki izgalmas ajánlatot tesz neked, gondold át. És ne hidd, hogy nem értesz hozzá, mert ez nem igaz. Ami az anyagiakat illeti, a pénz és az apró ajándékok enyhítik a konfliktusokat, de ez nem ok arra, hogy feltörje a malacperselyt. Legyen tehát nagylelkű, de takarékosan.

Szerencse

Májusban a Szüzek a Jupiter jelentős befolyása alatt állnak. Felelős lesz az új információk iránti kielégíthetetlen éhségért. Tanulmányokba kezd majd azokról a dolgokról, amelyeket már régen ismernie kellett volna. Ezenkívül az újonnan megszerzett információk segíthetnek jobban teljesíteni, mint a kollégák elvárnak Öntől a munkahelyén.Ami a családot illeti, hajlamos lesz mindenkivel nagyon körültekintően bánni, és mindent megtesz a károk elkerülése érdekében. Ennek ellenére néha jobb lesz egyenesen kimondani a dolgokat – így jelentősen felgyorsíthatja megoldásukat.

Asztrológus tanácsa

Párkapcsolatában nagyon fontos önnek a beszélgetés, amiből nem lesz hiány májusban. Kedvesével ebben a hónapban nagyon egymásra találhatnak, s számos igen élvezetes órát tölthetnek együtt. Ez a sok közösen eltöltött idő újra elmélyítheti kapcsolatukat, ami azt eredményezheti, hogy nemcsak lelkileg, de testileg is egymásra találnak. Kedveskedjen apró meglepetésekkel szerelmének, s ezzel még inkább magába bolondíthatja őt.A májusban még szingli Szüzek bizony jobban teszik, ha a kezükbe veszik az irányítást, annál is inkább, mivel nagyon úgy néz ki, hogy nehezen veszik rá magukat udvarlói a kezdeményezésre, így meglehet, önnek kell lépnie e téren. Ne legyen szívbajos, hiszen a szerelemben szinte minden megengedett, és ha mégsem úgy sül el a próbálkozás, ahogy szeretné, akkor se aggódjon, lehet, hogy valaki pont kedves, de esetlen közeledése miatt fog teljesen önben bolondulni!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz szeptember 2024

A Szűz a munkában sokat haladhat a szeptember során, ugyanakkor a meglehetősen sok „kötelező kör” …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük