Havi horoszkóp Szűz március 2024

A március a Szűz számára a munka vagy tanulás szempontjából egy igen termékeny hónapnak ígérkezik az által, hogy új üzleti partnereket talál elképzeléseihez, akikkel, a különbözőségek ellenére, vagy éppen, pont ezeknek köszönhetően, nagyon eredményes lehet a közös munka, továbbá az is lehetséges, hogy most szakmailag is egy teljesen új területre téved, ahol hamar kamatoztatni tudja majd képességeit. Szerelmi téren boldog pillanatok tömkelegére lehet számítania, amelyek megélése azonban nagyban múlhat most önbecsülésén, valamint azon, hogy néha hajlandó-e félretenni gyakran túlzóan kritikus szemléletét. Havi horoszkóp Szűz március 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz március 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Halak újhold és a Jupiter bolygó együttállása a kapcsolataidat szélesítheti ki. Olyan időszak kezdődik márciusban az életedben, amely kifejezetten kedvez a partnerségnek vagy a közvélemény elnyerésének. Sok örömeben lehet részed, ha megosztod az életedet egy különleges partnerrel a következő hetekben. Valószínűleg mostanában sokat tanulsz magadról egy számodra fontos partneren keresztül. Előnyöket élvezhetsz a házasságban, az élettársi kapcsolatban, az üzleti partnerségben, de tárgyalásokon és szerződéses megállapodásokon keresztül is. A március elején induló kapcsolatok sikeresek és boldogok lehetnek. Az is lehetséges, hogy munkatárs lesz az illető. A hónap közepi Szűz telihold pontosan ezt erősíti meg Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz március 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Inkább részt vesz vállalkozása növekedésében, mint személyes érdekeiben. Kötelezettségei nagyon előnyösek az Ön számára, ezért kerülje a zavaró, ígéretes helyzeteket. Megkockáztatja, hogy elidegeníti partnereit, ha rájuk erőlteti a megszokottól eltérő elképzeléseit és módszereit. Reménykedhet abban, hogy némi anyagi haszonra tesz szert kötelezettségvállalásaiból, ahogy a Jupiter konkréttá és hivatalossá teszi azokat.

Havi horoszkóp Szűz március 2024

Márciusban a Szűz sok új dolgot tanul majd. A memóriája nagyon jó lesz ebben az időszakban, ezért nyisson az új információk felé, és próbáljon ki elemző gondolkodást igénylő tevékenységeket. Ugyanakkor nagy adag kreativitásnak nézhet elébe, ezért ne féljen kísérletezni. Ötletei megérik, ezért mutassa be őket felettesének. Csak ügyeljen arra, hogy ne legyen tolakodó, és fontolja meg előre a terveit. Számos munkahelyi feladat kimerítheti, és egészségügyi problémákhoz vezethet. Ezért ne hanyagolja el az alvást.

Szeretet

Érdekes debütálás, de bizonytalan a vége. Mi fog valaha is történni addig, hogy így megváltozzon a helyzet? Keveset vagy semmit, de mindent: a valóságban a problémát a kommunikációban kell keresni, ami ebben a hónapban nehézségeket, félreértéseket, kétértelműségeket szülhet. Vigyázz tehát, hogy ne kelts vihart egy pohár vízben, és ne nyugtasd meg azokat, akik így cselekedhetnek, valós helyzetekre gondolva, amelyek valójában csak félreértések. Március közepétől tartsa a szemét!

Munka

Márciusban a munka terén nagy áttörésre és eredményekre lehet számítani e jegy esetében, az által, hogy most szakmailag, számos új és egyben, igencsak termékeny kapcsolatot építhet ki. Megismerkedhet néhány új befektetési, fejlődési lehetőséggel, valamint most olyan, hosszútávon is együttműködni képes partnerekre is szert tehet, akikkel kölcsönösen támogathatják egymás törekvéseit. Mindez rendkívül inspirálóan hathat a Szűzre, még akkor is, ha az új profil homlokegyenest ellentétes eddigi elgondolásaival, módszereivel. A világ folyamatosan változik, s így nekünk is szüntelenül alkalmazkodni kell az új körülményekhez. Pénzügyeit illetően, a helyzet megkövetelheti, hogy alaposan számot vessen az elmúlt időszakkal, s ezzel felmérje, milyen források is állnak pontosan a rendelkezésére terveihez. Ha szükséges, most érdemes kipótolni, ha nem túl sok hiányzik valamihez, viszont nagyobb kölcsön, vagy hitel felvételébe nem érdemes gondolkodnia, mert úgy már lehet, hogy hosszútávon sem éri meg a dolog. Az egészségét illetően, érdemes lenne kicsit többet mozognia, esetleg változatosabbá tennie étkezését, hogy szervezete minden segítséget megkapjon eme változó, tavaszi hónapban is ahhoz, hogy egészséges és energiával teli maradhasson.

Pénzügy

A pénz a napirend az életedben. Mindig keresi a módját, hogy több pénzt keressen, és hogy kényelmesen élhessen. A 2024. márciusi állatöv azt mondja, hogy a pénzkeresés nem csábíthat arra, hogy tisztességtelen üzletbe keveredjen. Győződjön meg arról, hogy a pénzt az őszinte módon keresi. Legyen őszinte önmagához, és végül őszinte üzletbe kezd.

Karrier

Szűz: Ha az az érzésed, hogy a látóhatárod el van zárva, akkor ez az érzés a Szaturnusznak tulajdonítható. Azon túl, hogy teljesen demotivál, felerősíti a Mars által az Ikrekben küldött kihívásokat. Szűz, bevallottan, ez a március nem vadul vidám. Ezt azonban másként is megtapasztalhatod. Hogyan? ‘Vagy mi? Úgy, hogy abbahagyja a tökéletesség keresését. Ezzel sok időt takarít meg, és kényelmesebb lesz az élete. Anyagi oldalon egy jókora esedékes összeg megtöltheti malacperselyét, és megnyugtathat a remek időtöltésről.

Szerencse

Márciusban a Szüzek szinte éjjel-nappal munkában lesz. Az Uránusz arra ösztönöz, hogy új kihívásokat teremtsen magának, és így rengeteg új ötlete lesz. Bár sok szempontból fejlődni fog, megfeledkezik a szokásos feladatokról, ami a kollégákkal való kapcsolatok bonyolultabbá válásához vezet, és sikerei később észrevétlenek maradhatnak.A hónap végén hajlamos lesz bélproblémákra is, ezért győződjön meg arról, hogy minden étkezése megfelelő-e, és próbáljon meg több rostot bevinni étrendjébe.

Asztrológus tanácsa

A tartós kapcsolatban élő Szűz rendkívül érzelemgazdag és romantikus pillanatokkal teli időszakra számíthat, s annál igazabb lesz ez most, minél frissebb kapcsolatban él jelenlegi kedvesével. Ezt a képet ugyanakkor nagyban befolyásolhatja az, mennyire képes visszafogni szüntelenül analizáló, gyakorta túlságosan is kritikus jellemét, amivel néha az őrületbe kergetheti szíve választottját. Hagyja el a berögzül, kellemetlen szokásait, kedves Szűz, s koncentráljon csakis arra, ami szép, ami jó szerelmében, kapcsolatukban, s akkor nem vet majd gátat semmi, márciusi boldogságuk minél szélesebb kiteljesedésének. Törekedjen erre, kedves Szűz!A jelenleg egyedülálló Szűz márciusban jó esélyekkel indulhat a párkeresésnek, ahhoz azonban, hogy rá is találjon az igaz szerelem, két dologgal is meg kelhet küzdeni, ez pedig az időhiány és természetesen, kritikus jelleme. Az előbbi leküzdése csak elhatározás, s némi szervezés kérdése, míg az utóbbihoz már komolyabban erőt kellhet vennie magán, ugyanis, rendkívül dominálhat e hónap során önben az, hogy egyszerűen úgy érzi, nincs a környezetében olyan, aki, különösen mentálisan, megütné azt a szintet, hogy képes annyira megmozgatni a fantáziáját, hogy hosszútávon is lekötné figyelmét annyira, hogy beleszerelmesedhessen. Ez bizony kemény dió, kedves Szűz, s talán meglehet, célravezetőbb is most várnia a holnapi túzokra, mint elfogadni egy ma verebet!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz szeptember 2024

A Szűz a munkában sokat haladhat a szeptember során, ugyanakkor a meglehetősen sok „kötelező kör” …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük