Havi horoszkóp Szűz november 2024

A november a Szűz számára kellemes napokat hordoz magába, azonban, magánéletében azért számíthat némi bizonytalanságra, esetleg egészsége is meginoghat. Havi horoszkóp Szűz november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Nem lesz időd unatkozni. Ugyanis mozgalmasnak ígérkezik a novembered. Ezt nem fogod bánni, mert több területen végre megtörténik az elmozdulás. Az utóbbi hetekben, hónapokban megrekedtél, és nem láttál eredményeket. Most ennek végre vége. Ettől függetlenül egész hónapban legyél óvatos az utakon! Különösen: november 5-én, 8-án, 9-én és 29-én. A hónap második felében váratlan vendég állíthat be hozzád – és maradni akar. A reakciód őszinte lesz… Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Keményen dolgozott május 10. és október 28. között, hogy növelje jövedelmét, nyugdíjat szerezzen, vagy bónuszban vagy befektetés megtérülésén részesüljön? Cselekvési lehetőségei december végére csúszhatnak!

Havi horoszkóp Szűz november 2024

November felébreszti a Szűzben a kommunikáció képességét. A figyelem középpontjába kerül barátai társaságában. Minden barátja szívesen meghallgatja véleményét, történeteit, és sok ember szimpátiáját nyeri el. Ebben az időszakban nagyon őszinte lesz, ami nagy plusz, ráadásul meg tudja majd találni a módját a véleménynyilvánításnak úgy, hogy ne sértsen meg senkit. Ezt a munkahelyi kollégái, felettesei is értékelni fogják, és ennek köszönhetően nagy sikereket fog elérni. Lehet, hogy a főnöke jobb pozíciót ajánl Önnek.

Szeretet

Az érzelmek a hónap elején gyengédebb és alkalmazkodóbb árnyalatokat öltenek, de sajnos november végén a düh és az elégedetlenség savas és tüzes színeiben találja majd magát. Mi lesz addig? Minden a kiindulási körülményektől függ, nyilván a különböző konkrét esetektől, de egy dolog közös lesz mindenkiben: az, hogy figyelmen kívül hagytad a vészharangokat a hónap elején, amikor dönthettél volna másként, választottál valamit. egyébként alternatív módon reagált. Még időben vagy? Igen: gondolj bele.

Munka

A munka mondhatni eseménytelenül zajlik, megy minden a maga útján, de a hónap végén pénzügyileg némi megingásra lehet majd számítani, viszont ez sem okozhat komolyabb problémákat. A családi élete is kellemes hangulatban telik, így szívesen tölti idejét otthonában, ahol ez által lehetősége lesz kipihenni a nap fáradalmait. Egészsége kicsit meginoghat novemberben, ami jórészt az egyre hűvösebb időjárással járó meghűléseknek köszönhető, valamint annak, hogy ebben a „takaró alá bújós” hónapban kicsit túlzásba viheti a nassolást, ezzel esetleges emésztési panaszokat idézve elő.

Pénzügy

Ügyeljen pénzügyeire, ha kényelmesen szeretne élni ebben a hónapban. Az üzletemberek új vállalkozásokat nyitnak, amelyek növelik pénzügyi áramlásukat. A tandíjat időben, akadálytalanul be tudja majd fizetni.

Karrier

Szűz: Egy fokkal alacsonyabb a nyomás. Fújhatsz, de nem annyit, amennyit szeretnél, mert úgy érzed, ez nem előre eldöntött dolog. Ha jobban megnézed, sokkal jobban tudsz csinálni, mint gondolnád… Miért? Mert olyan emberektől kapsz segítséget, akikre nem is gondoltál. És további bónuszként nagyon hatékonyak lesznek az általuk adott tanácsokkal. Ami a pénzügyi oldalt illeti, kísértést érezhet arra, hogy költségvetését durva módon kezelje. Sajnos ez a módszer nem működik nálad. Maradjon konkrét, biztonságosabb lesz.

Szerencse

Véleményének messzemenő hatása lesz novemberben. A Merkúr hatásának köszönhetően mindenki meghallgatja és nagyon komolyan veszi Önt. Sokak számára még példakép is lesz, és elismerést szerez hosszú távú eredményeiért. Kreativitására fény derül, aminek köszönhetően folyamatosan kitalálja a módját, hogy másokat meghökkentsen.A Szűz kiváló mentor lesz ebben a hónapban. Megfigyelő képessége kiéleződik, és nagyon gyorsan felfedezi, hogy a dolgok valójában hogyan is vannak. Hihetetlen lesz az a képessége, hogy csak szavakkal képes megvigasztalni szeretteit.

Asztrológus tanácsa

Amennyiben párkapcsolatban él, kissé bizalmatlanná válhat kedvese iránt, s a szokásosnál is jobban vágyhat arra, hogy biztonságban érezze magát mellette. Nem érdemes azonban túlkombinálnia a dolgokat, inkább beszéljék meg nyíltan a helyzetet, majd vegyenek egy jó forró fürdőt és mélyedjenek el egy kicsit egymásban. Aranyat fog érni! S ne feledje: egy őszinte mosolynak is hihetetlen gyógyító ereje van.A pár nélkül élő Szüzeknek novemberben egyetlen ellenségük lehet, ami a magánéletüket illeti: önmaguk. Legyen egy kicsit nyitottabb, ne zárkózzon el a világtól, mondjon igent egy kellemes estére, ahányszor csak alkalma adódik rá, s nem fogja megbánni! Most ez a legjobb, amit tehet, a többi majd magától kialakul.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz május 2024

Májusban kissé feszültebb lehet majd élete a szokásosnál, kedves Szűz, ami kihathat magánéletére is, ám, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük