Havi horoszkóp Szűz október 2024

A Szűz október elején némi nyugtalanságra számíthat, mely aztán a hónap végére egyre inkább enyhülni fog. Havi horoszkóp Szűz október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Impozánsan kezdődik az októbered: 7-én lesz egy Merkúr-Plútó trigon, ami visszaadja a kreativitásodat, az optimizmusodat és a vállalkozó szellemedet. Mivel föld jegyekben jár Merkúr és Plútó is, az ötleteid konkrétak lesznek. A megvalósítást nem érdemes halogatnod, ugyanis bolygód, a Merkúr 11-én kilép a Szűzből. Természetesen nem kell kapkodnod. Az eredmény csak akkor jön, ha van időd megfelelő terveket készíteni… Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

28-ig a Jupiter a befektetések megtérülését, a bónuszok, járadékok és bónuszok kiosztását részesíti előnyben. Ennek a szektornak a befolyásolása azonban megszűnik, és csak december 20-tól tér vissza, hogy növelje bevételeit!

Havi horoszkóp Szűz október 2024

Októberben a Szűz magányra és békére vágyik. Ebben a hónapban elsősorban önmagára fog koncentrálni. Rengeteg megválaszolatlan kérdése van, amit le kell zárni, erre ez az időszak tökéletes lesz. Hajlamos lesz az alternatív utakra is, ezért ne féljen az ellenkező irányba menni, és látogasson el egy szemináriumra, ahol új dolgokat tanulhat meg. A természettel való harmónia nagyon fontos lesz, ezért ne maradjon otthon. A pihenésnek és a kinti tartózkodásnak köszönhetően mind lelki, mind fizikai egészsége garantált lesz.

Szeretet

A szerelem számára ez az október sok feszültséget hozhat. Legtöbbjük számára azonban egyszerű félelmek, családi okokkal kapcsolatos problémák lehetnek, és nem közvetlenül a szerelemből. Október vége felé azonban a hangulatok újra lélegzethez jutnak. A háttéridegességért felelős Mars azonban nem hagy el egyhamar, és ez azt jelenti, hogy vannak olyan kérdések, amelyeket alaposan meg kell vizsgálnia, amíg azok semlegesek a lelkiállapotára nézve.

Munka

Míg a munka csak-csak halad valamennyire, azonban egyre kevesebb energia jut rá, akárcsak más egyébre is, mely jelenség jórészt annak köszönhető, hogy a változékony őszi időjárás, valamint a dolgok időnkénti túlgondolása okozhat jó néhány álmatlan októberi éjszakát a Szüzeknek. A csillagok állása alapján ráadásul október első heteiben érhetik bizony kellemetlen meglepetések is szép számmal e jegy szülötteit. Érdemes tehát vigyázni, s nem mélyen belebonyolódni nagyobb baráti, családi beszélgetésekbe, mert az ilyen baljós körülmények között ezek is csak további félreértésekhez, kellemetlenségekhez vezethetnek.

Pénzügy

Októberben komolyan fogod venni a pénzköltés módját. Bölcsnek kell lennie annak biztosítására, hogy a költségeket és a szükségleteket mindenekelőtt kielégítse. Ezt követően gondoskodjon arról, hogy minden adósát kiegyenlítse.

Karrier

Szűz: Változás vagy evolúció iránti vágya megvalósul. Ahhoz, hogy ez a kis csoda megtörténjen, döntened kell. Szűz, túlgondolod és elakadsz! Ezzel az ütemmel végül visszatérsz az elsőhöz. Ha nem ezt szeretnéd, kérj tanácsot valakitől, akiben megbízol. Meg fogsz lepődni azon, amit mondanak neked. Ha meghallgatod őket, örömmel fogod érezni magad. Ami az anyagiakat illeti, szerelmed szokatlan kiadásokra késztet. Szóval, ha nem akarsz teljesen összetörni, lassíts.

Szerencse

A Szűznek az a természetes, hogy nem kell túl komolyan aggódnia mások véleménye miatt. Nem lesz ez másként októberben sem. Sajnos a barátai ezt az érdektelenség jelének tekinthetik, és kevésbé érintkeznek majd Önnel. Próbálja meg meghallani, ami a szívükön van. Lehet, hogy meglepődik azon, hogy mennyiüknek nagy szüksége van az Ön segítségére.Ez a hónap ideális alkalom a természettel való kapcsolattartásra, a kertészkedésre vagy a gombák és gyógynövények szedésére is. Egyedül a kint töltött idő segíthet megtalálni belső egyensúlyát.

Asztrológus tanácsa

Ha párkapcsolatban él a Szűz, októberben érdemes kissé átgondolni dolgait, s megpróbálnia kedvességgel és szeretettel közeledni párjához, javítani a kettejük közti kommunikációt. Ha ez sikerül, várható jó néhány gyengéd, vagy éppen vad éjszaka. Legyen azonban türelmes, s ne hagyja, hogy mások butaságai kilendítsék egyensúlyából.Amennyiben jelenleg egyedülállóként éli életét, októberben bizony meg kell dolgozni egy kívánatos randevúért, bár ez inkább az otthonába való bezárkózás és lustaság függvényében alakul nehezen, hiszen bájos és kellemes személyiségével, ha már eljut a randiig, biztos sikerre számíthat!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz április 2024

A Szűz áprilisban igencsak lelkes lehet a munkában, s szeretne minél több mindent lezárni, vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük