Havi horoszkóp Szűz szeptember 2024

A Szűz a munkában sokat haladhat a szeptember során, ugyanakkor a meglehetősen sok „kötelező kör” miatt kissé bele is fásulhat a hétköznapokba. Szexuális élete, viszonylagos kiegyensúlyozottsága ellenére kissé kielégítetlen maradhat, ám ez mindkettejük közös hozzáállásának a végeredménye, s nem okoz majd nagyobb bonyodalmakat. Havi horoszkóp Szűz szeptember 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz szeptember 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Sorsformáló átalakuláson mész keresztül. A Merkúr, az uralkodó bolygód feltárja azokat a kapcsolatokat, amelyek már nem rezonálnak veled, és megmutatja, ki azok, akik viszont hűségesen követnek utadon. Főként szeptember 9. és 22. között érkeznek fontos tanulságok ezzel kapcsolatban. Szerencsére a Vénusz a jegyedben szeptember 5. és szeptember 28. között izgalmas és nagyon is hozzád illő embereket vonz be számodra Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz szeptember 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Habozás nélkül odamegy a szőnyeghez, hogy többet szerezzen. Ha nem hiányzik sem az energia, sem az elszántság ahhoz, hogy meghallgassa magát, próbálja meg árnyalni megközelítését, hogy megtalálja a megfelelő érveket, amelyekkel meggyőzheti őket. Azok, amelyek inkább kattannak, mint dübörögnek!

Havi horoszkóp Szűz szeptember 2024

Szeptemberben a Szűzben felébrednek a szülői ösztönök. Szeretne majd több időt tölteni a gyerekeivel, akik nagyon boldogok lesznek, és nagyon jól fognak szórakozni együtt. Ha nincs gyereke, kár lenne nem kihasználni ezt a hangulatot, ezért ajánljon fel bébiszitter segítséget barátainak, akik ezt minden bizonnyal értékelni fogják. Ha Ön és párja családot tervez, itt az ideje a tettek mezejére lépni. Ebben az időszakban nagyon társaságkedvelő lesz, ugyanakkor megnő az állatok iránti szeretete és a segíteni akarása. Segíthet menhelyen, vagy akár örökbe is fogadhat egy kisállatot.

Szeretet

Ellentmondások vannak a levegőben! Egy csipetnyi zavartság, amely feszültséget vagy érzelmi kényelmetlenséget okozhat. Sokuk számára ezek a problémák múlékonyak lesznek, és idővel természetes megoldást találnak. Ezért próbálj meg nem elragadni a félelemtől és a szorongástól, és maradj magabiztos és nyugodt. A harag, a harag, a féltékenység, a félelem mind olyan érzelmek, amelyek akadályozhatják annak világos megértését, hogy mit akarsz és ki vagy. Meg kell értened, nem ringatni a csónakot. Szerelmi pár horoszkóp Féltékenység, harag, nézeteltérés háztartási kérdésekben vagy családi okok miatt? Ezért figyeljen az idei szeptember buktatóira, amelyek súlyosbíthatják a körülményeket, amelyek a valóságban, ha higgadtan és egy pillanatnyi türelemmel kezelik őket, hamarabb véget érhetnek. Néhányan megértik ezt, de mások továbbra is ragaszkodnak az érzéseikhez, amelyek végül az objektivitás eltorzításáig felnagyobbodnak. Nem lesz könnyű hónap, de nem is lehetetlen: mindenre van megoldás, és ha belegondolsz, meg is találod. Szingli szerelmi horoszkóp Tetszik, de nem tetszik. Érdekel, de úgy gondolja, hogy érdektelen. Vagy meg van győződve arról, hogy soha semmi jó nem fog veled történni, és a szerelem arra a sorsra van szánva, hogy örökre figyelmen kívül hagyjon téged. Bármit is gondolsz, változhat. Talán nem ebben a hónapban, de előbb-utóbb meggondolja magát. Szóval ne aggódj, próbáld meg élvezni magad, amennyire csak tudod, és kényeztesd magad öleléssel és élvezetekkel: jó sokkterápiára van szükséged, hogy visszanyerd mosolyod és derűd. Vedd körül magad pozitív emberekkel, és hagyd figyelmen kívül a negatívakat.

Munka

A Szűz azon kevés jegy közé tartozik, akik kiválóan tudják menedzselni idejüket, azonban kitartásuk, a kényelem iránti szenvedélyes vonzalmuk miatt, gyakorta boríthatja terveiket. Érdemes tehát meglovagolnia a nap elején jelentkező, kezdeti lelkesedését és minél előbb lezavarni a leglényegesebb aktuális tennivalóit, mert lehet, hogy a délután folyamán már jelentősen lelassul, s figyelmetlenségéből fakadóan, gyakrabban is hibázik, ami kedvét szegheti a maradék feladatok elvégzésétől, melyek így már halaszthatóak is akár, nem okozva komolyabb fennakadást. Ami az egészségét illeti, a változatosabb mozgásformák alkalmazása és a fokozott folyadék és gyümölcsbevitel lehet a kulcsszó, amivel megelőzheti tunyulását. Alkalmasint, az enyhébb, de még nem hideg, tehát mondhatni ideális időjárásra való tekintettel, a legjobb egy legalább hetente beiktatott kirándulás lenne kedvesével, szeretteivel a közeli erdőben! Annál is inkább, mivel a természet közelsége és változatos geológiai formái nem csak a testet edzik, hanem a lélekre is igen megnyugtatóan hatnak, különösen, ha életformája alapvetően városi környezethez köti. Hátizsákot fel, némi uzsi és indulás! Érezzék jól magukat!

Pénzügy

Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy pénzügyi kockázatokat vállaljon. Használja ki jobban pénzügyeit. Megtakaríthat, vagy akár úgy is dönthet, hogy fedezi a fontos kiadásokat, mintha olyan vállalkozásba fektetne be, amely miatt minden pénzét elveszíti.

Karrier

Szűz: Ebben a hónapban a csillagok minden időt megadnak neked, hogy egy ajánlaton gondolkodj. Itt az ideje, hogy körbejárja, és megszerezze az összes szükséges információt. Ennek során meghozhatja döntését anélkül, hogy bárki befolyásolná. Ha hirtelen szeretnéd rendbe tenni a papírjaidat vagy a számítógéped, tedd meg, de 16. után. A pénzügyi oldalon az egyensúly abban rejlik, hogy képes-e tisztességes és méltányos döntéseket hozni. És ha véletlenül szerelmeid a támogatásodat kérik, légy ésszerű.

Szerencse

A Nap hatásának köszönhetően a Szűz nagyon vendégszerető és nagylelkű lesz. Amikor valaki segítséget kér, habozás nélkül megteszi. Még az önkéntességért vagy a véradásért miatt is eltöltheti az elégedettség.Szeptemberben a dominancia iránti vágyat is felszínre kerül. Ezért örömmel vállalja kollégáinak irányítását, amely valószínűleg sikeres lesz. Sőt, ellenőrizni akarja partnerét is, és valószínűleg mindig az ő érdekeit fogja előtérbe helyezni. A hiúság feleslegesen tönkreteheti a kapcsolatát.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Szűz magánélete kifejezetten meghitt körülmények között és szeretetteljesen telik az elkövetkezendő hetekben. A képbe csupán az zavarhat be egy kicsit, hogy minden idealitás ellenére is könnyen úgy érezheti valamiért, hogy valahogy mégsem lehet teljesen elégedett, különösen a szexualitás tekintetében, mely jelenségnek nem feltétlenül párja az oka. Talán arról lehet inkább szó, hogy sűrű hétköznapjaik közepette néha nincs elég affinitásuk kellőképpen egymásra hangolódni. Mindez azonban nem okozhat nagyobb feszültségeket, s minden kétséget kizáróan kárpótolva érezhetik majd maguk mindezért egy-egy olyan, mégis jól sikerült, szerelmes éjszaka által, amikor hirtelen minden összejön, s szédítő, fülledt erotikában gazdag pillanatok közepette teljesülhetnek be vágyaik!A jelenleg pár nélkül élő Szűz bokros teendői közepett csak ritkán tudhat ellazulni annyira, hogy figyelme a párkeresés irányába terelődjön, így azt gondolná az ember, hogy a szeptember ennek folytán nem ígérkezik éppenséggel termékeny hónapnak e téren, de nagy tévedés! Most nagy eséllyel, akár szó szerint összekoccanhat a feje egy olyan „elvetemült” valakivel, aki egészen elképesztő rokonszenvet lesz képes kiváltani önből, s ennek megfelelően, már szinte az elejétől fogva kerülgetni fogják egymást! Érdemes azonban minél előbb sort keríteni arra az újabb „véletlen összekoccanásra” mielőtt elmúlna a kezdeti varázs. Most minél előbb sor kerül arra a bizonyos első randira, annál jobb!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz május 2024

Májusban kissé feszültebb lehet majd élete a szokásosnál, kedves Szűz, ami kihathat magánéletére is, ám, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük