Havi horoszkóp Vízöntő augusztus 2024

A Vízöntőknek augusztusban a munka terén, amellett, hogy a kollegális konfliktusaik enyhülnek, a főnökséggel ugyanakkor kibontakozhat egy nagyobb nézeteltérésük, míg a szerelem terén igazi nyári esték várnak rájuk, amikért érdemes elragadtatni magukat. Havi horoszkóp Vízöntő augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Augusztus 1-jén, amikor a Mars együttáll az Uránusszal, drasztikus lépések megtétele mellett dönthetsz. A Merkúr augusztus 4-i jegyváltása segít abban, hogy egy viszályban vagy nézeteltérésben kifejtsd az álláspontodat, de ami még fontosabb, ez azt is megmutatja, hogy erősebb és találékonyabb vagy, mint gondolnád. Az augusztus 12-i Vízöntő Telihold igazán alátámasztja eltökéltséged, hogy önmagad legyél, annak ellenére, hogy mások rosszallják, vagy talán éppen azért. Ez kivételesen erősítő hatás, és önbizalmat ad ahhoz, hogy előre lépj és ragyogj. A Vénusz jegyet vált előző nap, fellendítve a romantikus kapcsolatodat, és rengeteg szeretetet és szeretetteljes támogatást biztosít a partneredtől. Ha egyedülálló vagy, imádni fogod, hogy Mars augusztus 20-án jegyet vált, mert ez neked rengeteg szórakozást és flörtöt hoz. Amikor augusztus 24-én az Uránusz retrográd mozgásba kezd, jobban fel tudod majd dolgozni az elhúzódó családi problémákat Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Vízöntő augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Előnyös megállapodások születnek, szerződéseket írnak alá. A trükk az, hogy ne kérj túl sokat, hogy ne lássanak túl mohónak. Úgy tűnik, az augusztus elsősorban a figyelmet mozgósító és elfoglalt változásokkal kapcsolatos változások kezelésének szentelt.

Havi horoszkóp Vízöntő augusztus 2024

Augusztusban a Vízöntők mindent túl komolyan és személyesen fognak venni. Elkezd túlzottan perfekcionista lenni, ami motiválni fogja Önt, de a céljai elérése alatt tapasztalt kudarcai is lehangolják, sőt szorongást is érezhet emiatt. Kicsit elbizonytalanodik, hogy valójában mit is szeretne az életben, és segítséget fog kérni a közeli hozzátartozóitól. Ha megosztja a problémáit, az biztosan jót tesz Önnek, mert nem a legjobb megoldás, ha hagyja, hogy depressziós állapotba kerüljön. A legjobb, amit tehet, ha elegendő szabadidőt ad önmagának, és rendezi a prioritásait.

Szeretet

Sajnos augusztus nagyon mozgalmas hónapnak bizonyulhat. Talán idegesnek érzi magát külső események miatt, vagy esetleg más prioritásai vannak. Valaki viszont izgalmas klímaként éli meg ezeket az instabil tranzitokat: ez azt jelenti, hogy lesznek hírek, erős érzelmek, hiányzik az unalom, még ha a bizonyosságok is hiányoznak. Röviden: mozgalmas hónap lesz, de próbára teszi az elszakadási képességedet. Mindenesetre ez egy múló időszak, de hasznos, ha jobban összpontosít az igényeire.

Munka

Ha valakikre, hát a Vízöntőkre igazán nem lehet azt mondani, hogy nincsenek saját gondolataik, azt pedig már végképp nem, hogy nem tartanának ki a végsőkig igazuk mellett. Eme alapvetően jó tulajdonságuk most egy kicsit meg is kavarhatja a szálakat munkahelyükön, ahol is bizonyos szituációkban főnökeik igazságtalan elbírálásával találhatják szembe magukat, s ezt nehezen viselik. Ilyen helyzetben talán a legjobb, amit tehetnek, hogy igyekeznek nem belemenni vérre menő vitákba, hisz gondolják csak el, kár energiát pazarolni egy olyas valakire, akivel nem azonos sem a szint, sem pedig a tárgyalási alap. A legjobb tehát, ha ügyet sem vetnek a szürreális kijelentésekre, s inkább bólogatnak (még, ha nehezükre is esik), aztán meg csinálnak mindent úgy továbbra is, ahogy azt a legjobbnak ítélik. Ha pedig már úgy érzik, nem bírják tovább, vegyenek ki pár szabadnapot és töltsék azt el egy kis természetjárással, olvasgatással, pihengetéssel, mindennek már amúgy is rég itt lenne az ideje, mert szervezetük kezdi jelezni, kissé túl van terhelve, s szüksége lenne a regenerálódásra, mielőtt súlyosbodnának az egészségügyi panaszaik.

Pénzügy

Az üzletemberek ebben a hónapban nagy nyereségre tesznek szert. Élvezheti munkája gyümölcsét, és a pénzügyek folyamatosan áramlanak majd az életében. Soha ne elégedj meg kevesebbel, mert annyi pénzt kereshetsz, amennyit csak akarsz. 2024. augusztus A Vízöntő horoszkóp azt szeretné, ha megtanulnád a megtakarítást. Mindig tegyen félre pénzt a jövőre és az esős napokra is.

Karrier

Vízöntő: Amit kínálnak, az nem illik hozzád? Ugyanez vonatkozik az Ön vállalkozására is. Az Ön szakmai világa és szereplői szűknek, unalmasnak és óvatosnak tűnnek. Bár ez az ágazat valóban spoiler, megvan az érdeme, hogy biztosítja a mindennapi életet. Emellett némi biztonságot ad. Tehát mielőtt egy szeszély mellett döntene, gondolja át, milyen következményekkel jár majd. Pénzügyi oldalon ez a szektor visszafogja lendületét. Gazdaságosnak kell lennie, költségvetést kell készítenie és ragaszkodnia kell hozzá. Első pillantásra ezek a kilátások sérthetik Önt, de nagyon előnyösnek bizonyulnak.

Szerencse

Vad és nyugtalan lesz augusztusban. Ennek oka azonban nem a munkahelyen kapott feladatok lesznek, hanem az a túlzott igény, amelyet magával szemben támaszt. A Jupiter befolyása miatt felül fogja becsülni önmagát, és ezért az élete bizonytalan lesz. Lelkesedni fog minden új kihívásért, de ha nem éri el őket, depresszió léphet fel.Az Vízöntőknek erős igazságérzetük is lesz, és kompetens tárgyalók lesznek. Hasznára válhatna szeretteinek a vitákban. Ennek ellenére először el kell gondolkodnia azon, hogy érdekli-e őket egyáltalán az ilyen segítség.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Vízöntőre augusztusban szerelmes, nyárvégi éjszakák várnak, különösen, ha félre tudják tenni hétköznapi gondjaikat, s igazán át tudják adni magukat fejben is, nem csak testiekben a pillanatnak. Párjuk vonzalma nagyban függhet most attól, hogy mennyire odaadóak, mennyire hajlandóak megnyílni előtte. Ha mindenben készségesek lesznek vele szemben, jutalmuk kapcsolatuk lelki és testi stabilizálódása, s szerelmesen, fülledt erotikában gazdag éjszakák lesznek, ami, valljuk be, irigylésre méltó állapot!Az augusztust pár nélkül kezdő Vízöntők szinte egész hónap során számíthatnak éppúgy pozitív, mint negatív tapasztalatokra, aminek következtében igencsak szeszélyes időszaknak ígérkeznek az elkövetkezendő hetek. Nagyon szemfülesnek kell most lenniük ahhoz, hogy ki tudják szűrni az adódó lehetőségek közül, melyek rejtenek valódi közeledést, s melyek komolytalanok. A jó az egészben az, hogy, ha esetleg augusztus végéig sem lelnek párra, legalább egy izgalmas és tapasztalatokban gazdag hónapot tudhatnak majd maguk mögött, aminek később még hasznát vehetik.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő június 2024

Júniusban a Vízöntő számára mind a magánélet, mind pedig a munka terén, igazán remekül indulnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük