Havi horoszkóp Vízöntő december 2024

A Vízöntő esetében igen kiszámíthatatlan, hogy a december hogy is fog alakulni, ugyanis ez most nagyon sok kozmikus hatás együttes eredménye, melybe jelentős szerepet játszhat az is, éppen milyen lelki állapotba kerültek az elmúlt hónapok során e titokzatos jegy képviselői. Havi horoszkóp Vízöntő december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Vízöntő december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Várhat január végéig az esedékesség igénylésével. Decemberben inkább az lesz a kérdés, hogy előkészítsd a terepet a jövőbeni sikereidhez, mint hogy szőnyegre menj, hogy megelégedést szerezz.

Havi horoszkóp Vízöntő december 2024

A Vízöntők békét és örömet fognak érezni decemberben. A nagyobb családi összejövetelek többé-kevésbé kötelességei lesznek, de igazán élvezni fogja az Önhöz legközelebb állók társaságát, és visszagondol a múlt néhány közös pillanatára. Ezenkívül ne vegyen részt túl sok találkozón a barátaival, mert hajlamos lesz konfliktusokba keveredni, ezért inkább próbálja elkerülni azokat. Ideális időtöltés, ha wellnessbe vagy masszázsra megy, mert ez egy olyan alkalom lehet, amikor megjutalmazzuk magunkat egy fárasztó év után.

Szeretet

Az energia lesz a jellemződ. Szenvedélyt jelent majd, de döntéshozatali igényességet és önmaga erőltetésének képességét is. Ezért egy kiváló időszak vár rád, hogy döntéseket hozz, és el tudd lépni a helyes utat, amely a boldogság felé vezet, bármilyen állapotot is élsz át. A választástól eltekintve izgalmas, vidám, változatos, lendületes időszaknak ígérkezik a december, olykor meglepő és kicsit feszültséggel teli, ugyanakkor érzéki és varázslatos időszaknak is. Röviden: mindig úgy fog élni, hogy a pedál a gázpedálon van.

Munka

A Vízöntőt sohasem rendítette meg az, ha keményebben, vagy többet kellett dolgoznia, hisz alapvetően szereti, amit csinál és ez által jó is benne, tehát nemigen lehet túlterhelni. Eme dinamizmusa kollégáinak is feltűnhet, s, ha túl bőkezűen bánik a segítségével, ezzel könnyen vissza is élhet környezete. Ünnepek ide, vagy oda, igyekezzen optimalizálni tehát, hogy mi fér még bele, s mi az, ami már túlzás, hisz nem csak, hogy önnek is vannak azért határai, de nyilván szeretné élvezni ön is az ünnepeket, amit most nagyon meg is érdemel, hiszen egy nem semmi éven lehet túl! Annál is inkább fontos ez, mert a december folyamán az, mennyire is lesz meghitt és boldog az ünnepi időszak, szinte csakis önön múlik, ugyanis az univerzum most abban erősíti meg jelentősen önt, ami éppen a fejében jár. Ennek megfelelően tehát, ha sokat mérgelődik, zsörtölődik vagy akár csak passzívan áll a dolgokhoz, annak a hatása erősödik fel, s nem lesz valami kellemes a karácsony, ha viszont határozottan, de ugyanakkor vidáman, pozitív gondolatokkal telve, izgatottan várja az év végét, nos, kedves Vízöntő, akkor akár az eddigi legszebb karácsonya jöhet, tele örömmel, szeretettel, meghittséggel és boldogsággal. Minden csakis önön múlik!

Pénzügy

Fegyelmezd magad, hogy mindig ragaszkodj a költségvetésedhez. A 2024. decemberi asztrológia arra biztat, hogy ismerkedjen meg a költségvetéssel, miközben megpróbál pénzügyileg előrébb jutni. A költségvetés segít megtudni, hová megy a pénz. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt szeretné, ha a költési és megtakarítási célokat tűzné ki maga elé, hogy tudja, hová megy a pénze.

Karrier

Vízöntő: Ebben a hónapban ismét a hálózatodra kell támaszkodnod, hogy nyugodtan fejlődj és elérd céljaidat. Mivel nagyon jó a kapcsolatépítés mindenkivel, nincs miért aggódnod. Előfordulhat azonban, hogy hosszú ideje van a kezében. A Jupiter Koshoz való visszatérése több őrölnivalót fog adni. Várj nyugodtan 21-ig. Ami a pénzügyi oldalt illeti, mindenhonnan érkeznek javaslatok. Majd kiderül, megengedheti-e magának, hogy elfogadja őket. Tehát mielőtt igent mondana, nézze meg bankszámláit.

Szerencse

December nehéz lesz. A Vízöntők általában megszelídítetlenek és impulzívak, ezért a hagyományok és a „kötelező” családegyesítések zavarják őket, ezért megmutatják hozzáállásukat. Az ilyen viselkedés pletykákat válthat ki és ronthatja a rokonok közötti kapcsolatokat. Ezért meg kell fontolnia, hogy nem lenne-e jobb kifogást találni, és nem menni el ilyen találkozókra, vagy eltűnni diszkréten a lehető leghamarabb.December elején sérüléseket és gyulladásokat szenvedhet az alsó végtagokban a Hold hatása miatt. Ügyeljen arra, hogy melegen tartsa magát, és vásároljon minőségi cipőt.

Asztrológus tanácsa

A tartós kapcsolatban élő Vízöntő magánéletére decemberben a legnagyobb hatással, kissé ingadozó, hirtelen változó, sőt időnként meglehetősen erőteljesen hullámzó hangulata lehet, amellyel párja kissé nehezen képes azonosulni. Gyakoroljon némi önmérsékletet és ne bökjön mindjárt oda, ha éppen feszülté válik, kedves Vízöntő. Maradjon odaadó és kedves vele akkor is, ha más felbosszantotta, s ne is zúdítson most rá mindent. Ha így tesz, párja rendkívül sokat segíthet abban, hogy mindinkább szeretetteljesen és meghitten teljesnek az ünnepek! Hagyatkozzon rá! Megéri!A jelenleg szingli életmódot folytató Vízöntő nem éppen kedvenc időszaka jöhet, amennyiben hagyja, hogy túlságosan is elhatalmasodjon rajta a szabadságvágy és a különbözni akarás. Ugyanakkor azért nem baj, ha néha a kissé túlságosan is „ömlengő” ünnepek folyamán sem veszíti el eme alapvetően kirívó, mégis értékes, ritka tulajdonságait, ugyanis lehet, hogy most pont ezek miatt figyelhet fel önre valaki, aki mélyen tisztelni fogja ezért, s az ön számára sem lesz közömbös az illető. Bármivé is alakuljon, annyi biztos, hogy egy nagyon érdekes és tartalmas kapcsolat kezdete lehet ez!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő április 2024

A Vízöntő áprilisban, rendkívül ösztönös és intuitív lehet, s ez által sokkalta tisztábban láthat, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük