Havi horoszkóp Vízöntő február 2024

A február eleje kissé depressziósan indulhat a Vízöntő számára, ami némi belső feszültséggel is párosulhat, amit talán önmaga, talán mások gerjesztenek most. Szerelmi téren ugyanakkor rendkívül kedveznek majd a körülmények arra, hogy megélje vágyait! Havi horoszkóp Vízöntő február 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő február 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az Újhold az első sorsterületeden jön létre, ami egy új életszakasz kezdetét jelzi. Mély, lelki változások mennek benned végbe, ami valóban értékes felismerésekhez vezet.  Néhány elfojtott energia ingerültség és nyugtalanság formájában nyilvánulhat meg; olyan finom energiák, hogy az ember gyakran nincs tudatában a létezésüknek, de most megnyilvánulnak. A múltbeli viselkedésminták aktiválódnak anélkül, hogy észrevennéd, és most itt az ideje, hogy szembenézz velük. Sok felemelő pillanatban lesz részed februárban Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Vízöntő február 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

December vége óta a Jupiter támogatja Önt a bevételeinek növelésére és a tehetségek teljes kiaknázására irányuló kezdeményezéseiben. 12-től jutalmat kap erőfeszítéseiért és türelméért, és lehetősége van többet keresni vagy ingatlanba fektetni. Bármi is legyen a vágyad, el akarsz szakadni egy életmódtól. Meg akarsz szabadulni egy múlttól, amely gyötört. Más utakat keresel, és olyan tevékenységeket részesítesz előnyben, amelyek lehetővé teszik, hogy kiaknázhasd tehetségedet. Ennek ellenére nem a haszon vezérli a küldetést, hanem az út keresése, amely inspirál.

Havi horoszkóp Vízöntő február 2024

A február a szerelem hónapja lesz a Vízöntők számára. Érzései erősebbek lesznek, így élete minden pillanatát sokkal intenzívebben fogja átélni. Így használja ki ezt, és fordítson egy kis időt és energiát a partnerére. Menjenek el együtt egy hosszú hétvégére vagy nyaraljanak, vagy egyszerűen csak utazzanak el valamilyen wellness-elvonulásra, ahol úgy érzi majd, mintha a paradicsomban lennének, és teljes mértékben élvezhetjük együtt a meghitt pillanatokat. Ha az anyagi része problémát okozna, akkor töltsön el egy romantikus estét otthon gyertyákkal, és próbáljon ki valami újat, hogy feldobja szexuális életét.

Szeretet

Úgy tűnik, nem igazán roppanós időszak vár rád. A tranzitoknak megfelelően nem lesznek különösebb pillanatok, de vegyétek figyelembe, hogy néhányatoknak elég lesz néhány bolygó a születési diagramon a közeli Bak vagy Halak jegyében, hogy megdöntsék ezeket a jóslatokat. Mindenesetre a Vízöntő csillagok szerint ez a február valóban a szerelem hónapja lesz, de a racionális, meditált, elkötelezett és figyelmes szerelem hónapja. Egy nem feltűnő szakasz, de valószínűleg nagyon hasznos sok okból, amelyeket nagyon jól el tudsz képzelni.

Munka

A munka terén a Vízöntő azt tapasztalhatja, hogy szinte egyik napról a másikra, folyamatosan változnak a körülmények és az elvárások sem mindig egyértelműek, így általánosságban eluralkodhat munkahelyén a nyugtalanság, ami nem kedvez a fejlődésnek, előrelépésnek. Ha már a karrierépítés akadályba ütközik, esetleg érdemes ugyanakkor kihasználnia ezt a zűrzavaros, fejetlen időszakot arra, hogy egy kicsit kipuhatolja, ki, mit tud a háttérben zajló folyamatokról, amely információ sokat segíthet, hogy viszonylagosan jól átvészelhesse ezt az időszakot, sőt, még a végére talán jól is jöjjön ki a dologból! A februári, szürke, gyakran melankolikus időjárástól kissé kedvetlen és depressziós lehet, ami ugyancsak nem éppen idilli állapot. Ebből fakadóan, néha hitevesztett lehet önmagával szemben, ami nagyban eredeteztethető a nagyobb, talán várt eredmények elmaradásából. A helyzet orvoslása érdekében, érdemes lenne letisztáznia magában, hogy önmaga, vagy mások elvárásainak, esetleg mindkettőnek érzi úgy, hogy nem tud megfelelni, ugyanis most mindkét esetben baj lehet a megugrani kívánt léc magasságával is! Bízzon kicsit jobban magában, s abban, hogy ön általában mindent jól csinál!

Pénzügy

A 2024. februári asztrológia arra ösztönöz, hogy kezdje el nyomon követni, hová megy a pénze. Jó, ha van havi költségvetése. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt ígéri, hogy a pénzköltés nyomon követése megakadályozza az impulzusvásárlást. Költségkerete segíteni fog abban, hogy szükség esetén módosítsa kiadásait.

Karrier

Vízöntő: Úgy érvényesülsz, mint egy főnök! Legendás lelkesedése ösztönöz másokat, akik nem haboznak mindent megtenni, hogy segítsenek neked, vagy teljesítsék, amit kérsz tőlük. Ebben a frissítő és vállalkozó szellemű légkörben a munkája egyszerűbbnek és mindenekelőtt kellemesebbnek tűnik. Jó tulajdonságokat találsz a munkádban. A legjobb napokon vannak ötletei a jövőre nézve. A Szaturnusz azonban továbbra is a jegyedben van. Tehát ha úgy érzed, hogy a dolgok nem mennek elég gyorsan, vedd jól, mert ez normális. Pénzügyi oldalon a pénz bejön, de ugyanolyan gyorsan távozhat is. Tehát ha szeretné fenntartani fiókjait, alaposan figyelje meg őket.

Szerencse

Februárban a Vízöntő gondoskodó és szeretetteljes lesz, köszönhetően a Vénusz hatásának. Bizonyos helyzetekben azonban probléma lehet mindez. Fordítson nagyobb figyelmet a partnerére, ahelyett, hogy flörtölne másokkal. Ha konfliktusról van szó, megkockáztathatja, hogy viselkedése miatt elveszíti őt.Ebben a hónapban nem lesz nagyon takarékos, és új dolgok vásárlásával kényezteti magát. Próbáljon meg némi önkontrollt találni, mivel a túlköltekezés súlyos anyagi gondokat okozhat.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párkapcsolatban élő Vízöntő e hónap során nagyon ráérezhet kedvese akaratára, s így azokat könnyen összeegyeztetve a sajátjaival, elképesztő, s rendkívül kielégítő éjszakákat hozhat ki kapcsolatukból. Vágyai betöltése közben azonban ügyeljen arra, hogy ne nyomja el túlzó őszinteségével párja libidóját, akinek értelemszerűen hervasztó lehet, ha rögtön felrója, vagy egyenesen ügyetlennek titulálja, ha elsőre nem találja el, amire éppen vágyik. Türelem! Most egy gyenge kezdés után nagy fellendülés van kilátásban, addig is segítsen neki és vezesse olyan területre, ahol mindketten megtalálják a számításaikat…Az aktuálisan egyedülálló Vízöntő februárban, igencsak elmerülhet a vágyak tengerében, így kifejezetten olyan partnerek után érdeklődhet, akik képesek minden szinten megmozgatni fantáziáját. ennek megfelelően, kissé túlságosan is hajlamos lehet most eltolódni az érzelmek irányából a testiség felé. Ez addig jól is van így, ha pusztán egy kiadós szeretkezés a cél, azonban, ha többre is vágyik ennél, akkor ügyeljen, hogy ne boruljon fel a kényes egyensúly a test és a lélek között!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő április 2024

A Vízöntő áprilisban, rendkívül ösztönös és intuitív lehet, s ez által sokkalta tisztábban láthat, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük