Havi horoszkóp Vízöntő november 2024

A Vízöntő novemberre már mondhatni akklimatizálódik a természet kevésbé barátságos körülményeihez, s így új lendületet kap dolgaihoz, ami hamar meg is látszódik mindennapjain. Havi horoszkóp Vízöntő november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Két tűz között érezheted magad szinte egész novemberben. Hol a főnököd, hol a családod elégedetlenkedik. Mindketten keveslik azt, amit nyújtasz. Lehet, hogy azért, mert szeretnél kicsit egyedül lenni saját magaddal. Szét kell szakadnod, hogy párhuzamosan több helyen teljesíteni tudj? Legnehezebb kihívások ezeken a napokon várnak rád: november 7-én, 10-én, 11-én. Szerencsére lesz egy nagyszerű nap: november 28 Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Vízöntő november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Novemberben nem okoz gondot projektjei finanszírozása, mivel úgy tűnik, mindenki megbecsülését kiérdemelte. Számíthat arra, hogy képes összegyűjteni a körülötte lévők támogatását.

Havi horoszkóp Vízöntő november 2024

Novemberben a Vízöntők egy pillanatra sem állítják meg gondolataikat. Elkezd gondolkodni az életén, de a túlgondolkodás örvényébe kerülsz, és nehéz lesz onnan kikecmeregni. Ne hagyja magát cserbenhagyni ezek miatt az állapotok miatt. Próbálja meg elterelni a figyelmét, és figyeljen valami másra, esetleg próbáljon meg egy új nyelvet tanulni, de a lényeg, hogy próbálja meg az agyát valami másra összpontosítani. A barátaiddal való beszélgetés is segíthet, de ne olvadjon bele túlságosan a problémáiba, inkább koncentráljon arra, hogy ilyen csodálatos emberek veszik Önt körül.

Szeretet

Néhány pillanat, amit nem szabad figyelembe venni. A hónap első felében viszont a külvilág zavarhatja meg szerelmi terveit. Bárhogy is legyen, az erotika és a szenvedély egész novemberben élénk marad. A hónap közepétől kezdődik számodra a legjobb szakasz, bármilyen állapotú is legyen. Események, hírek, érzelmek, érzékiség: sok szó, de egyik sem képes leírni, mit érezhet. Ha nem is történik semmi, akkor legalább jól fogod érezni magad és jól fogod érezni magad.

Munka

Munkahelyén kreativitása és elszántsága kiemeli társai közül, s az ezzel párosuló jó közérzete is hamar ragadóssá válik környezetében. Mostanság jelentkező anyagi problémái is végre kicsit rendeződni látszanak, így még energetikusabban nézhet szembe az új kihívásokkal, ráadásul örömmel tölti el az a tudat is, hogy mindezt jórészt csak saját erőfeszítéseinek köszönheti, így büszke lehet magára. A család azonban némileg rátelepedhet a Vízöntőre, s emiatt könnyen úgy érezheti, otthonában nincs elég személyes tere, ám ne hagyja, hogy megtévessze túlzóan is lobogó szabadság iránti vágya, egyszerűen csak szeretik önt, próbálja meg élvezni! November végére aztán majd kezd a Vízöntő energiája kissé csökkeni, de ez nem lesz majd tartós állapot, s hamar új erőre kaphat.

Pénzügy

A pénzügyek stabilak lesznek ebben a hónapban, 2024 novemberében. Pénz fog befolyni a vállalkozásaiból. Emellett fizetésemelést is kap, amely lehetővé teszi, hogy egy ideig élvezze a pénzügyi stabilitást.

Karrier

Vízöntő: Az a képességed, hogy teljesen idegenekkel tudj kapcsolatba lépni, csodákra képes. Növelik a siker lehetőségeit, és segítenek elérni céljait problémamentesen. Vannak azonban, akik ígéretet tehetnek, de nem tartják be azokat. Kövesd tehát őket szorosan, és ha úgy érzed, figyelmeztetés nélkül cserbenhagyhatnak, tedd meg, amit kell. Pénzügyi oldalon különösen magabiztos. Vízöntő! Bízhat szerencsés csillagaiban, hogy kihoznak egy pillanatnyi zsákutcából, ha akarja. Másrészt ne felejtse el, hogy a bankár nagyon realista, különösen most.

Szerencse

Novemberben a Szaturnusz hatása erőteljesen megnyilvánul. Noha ez nem szokása, megpróbál majd minél jobban elhatárolódni az emberektől. Önt nem érdeklik mások problémái, mivel elsősorban a saját gondolataira fog koncentrálni. Az év végének melankóliája felveti a célok (nem) elérésének gondolatait.A rossz hangulatot és az önértékelést megpróbálja kompenzálni a vagyon felhalmozásával. Legyen szó akár kis vagyontárgyakról, akár ingatlanokról, nem fogja tudni abbahagyni a vásárlást, és alapvetően mindent megvásárol, ami csak akad.

Asztrológus tanácsa

A páros Vízöntőknek a magánélete, különösen a hónap elején, igazi, frenetikus együttlétekbe torkollhat, s minden bizonnyal párjától is megkapja majd mindazt, amire vágyik. Problémát esetleg némi betegeskedés jelenthet az ügyben, ám ezt pár nap alatt ki is heveri majd, s mehet minden tovább a maga örömteli útján.A pár nélkül élő Vízöntők számára is szerencsés hónapnak számít a november, ugyanis amellett, hogy nem kevés külső, pozitív megerősítést kapnak, a kacér tekintetek mögött igaz érzelmek is megbújhatnak, ráadásul könnyen lehet, hogy nem is egy kiszemeltnél! A kérdés innentől kezdve már csak az, sikerül-e kiugratni azt a bizonyos nyulat a bokorból…

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő június 2024

Júniusban a Vízöntő számára mind a magánélet, mind pedig a munka terén, igazán remekül indulnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük