Havi horoszkóp Vízöntő október 2024

E jegy szülötteinek az október hónap kevésbé ígérkezik kiegyensúlyozottnak, mint a korábbiak, különösen a kapcsolatok terén, legyen szó munkáról, családról, vagy éppen szerelemről. Havi horoszkóp Vízöntő október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Szaturnusz retrográd a Vízöntőben október 22-ig. Ez azt jelenti, hogy régi ügyeidet méltóan és bölcsen kell lezárnod. Vannak anyagi és érzelmi témák is, amelyek valahogyan nyitva maradtak. Október 23-tól már nem lesz időd a múlton rágódni. Előre kell nézned. Szerencsére beragadt, elakadt dolgaid kioldódni látszanak. Ez egyértelműen felvillanyoz, és új lendületet ad neked a folytatáshoz. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura a legjobb „támaszod” Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Vízöntő október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha jutalmat szeretnél kapni tehetségedért, októberben kétségtelenül dicsekedhetsz majd érdemeiddel. Azonban megkockáztatja, hogy egy kicsit túlbecsüli őket, és elriasztja azokat, akik ésszerű határokon belül hajlandóak teljesíteni kívánságait!

Havi horoszkóp Vízöntő október 2024

Októberben a Vízöntőknek óvatosnak kell lenniük a munkahelyükön, mert a főnökük megpróbálhat rávenni és bebizonyítani, hogy valamit rosszul csinálnak. Tehát ne adjon neki esélyt, és mutassa meg neki, hogy bár mindent humorral kezel, a munkában Ön mindig tökéletesen teljesít. Nyitott lesz a gondolkodásmódjának megváltoztatására is. Ebben az időszakban jó ötlet szánni egy kis időt a mindennapi meditációra, és mélyen elmerülni önmagában. Ez segíthet abban, hogy kapcsolatba kerüljön a testével és elkezdjen hallgatni rá.

Szeretet

Egy ilyen égbolttal ebben a hónapban valóra válhatnak szerelmi álmaid. Ne légy félénk, pesszimista vagy kétkedő, hanem higgy magadban és maradj mindig hiteles: egy kis szerencsével intenzív, szívnek varázslatos és az erotika iránt szenvedélyes élményekben lesz részed. Igen, mert szerencsére a Mars (erosz) és a Vénusz (szerelem) is melletted lesz. De ez nem lesz örökké: az utóbbi október végén perspektívát vált, és kellemetlenséget vagy váratlan helyzeteket okozhat.

Munka

Míg a munkájával jól boldogul, addig bizonyos munkatársaival szemben türelmetlenebbé, lobbanékonyabbá válhat, annál is inkább, mivel a változékony, őszi időjárás miatt a szokásosnál gyakrabban gyötörheti fejfájás, vagy álmatlanság. Ha októberi parázs természete miatt akaratlanul bántana meg valakit, ne habozzon elnézést kérni az illetőtől, ha viszont úgy ítéli meg, hogy igaza volt, ne rágódjon sokat az eseményeket, s bátran vállalja az elhangzottakat. A vízöntő egészségére e hónapban úgy vigyázhat a legjobban, ha nem hagyja eluralkodni magán az őszi fáradságot, s igyekszik minél aktívabb maradni, sportolni, mozogni minél többet.

Pénzügy

Ebben a hónapban a bevételei stabilak lesznek. A pénzügyi áramlás nagyszerű lesz, mert pénzt fog kapni a fizetéséből és azokból a vállalkozásokból, amelyekbe befektetett. A Pénzügyi Horoszkóp azt akarja, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, amikor a csillagok az Ön javára állnak, hogy új utakat találjon a pénzszerzésre.

Karrier

Vízöntő: Ha azt szeretnéd, hogy az október egy nagyszerű hónap legyen, légy pragmatikus, és térj a lényegre. Ha lehetséges, próbáljon megnyugodni ezekkel a számodra archaikusnak tűnő ötletekkel, ahelyett, hogy úgy tennéd, ahogy jónak látod. Ezáltal minden kihívásnak meg fog felelni, ami eléd tárul. A legjobb napokon felülmúlod önmagadat! Hirtelen pontokat fogsz szerezni, és ha eljön az ideje, megkapod, amit akarsz. Pénzügyi oldalról nem egy jó forma. A Szaturnusz szigorú korlátozásokat szab rád, de ez azért van, hogy meg tudd egyezkedni azzal, ami lényeges.

Szerencse

A Vízöntők elég kontraproduktívak lesznek a munkaéletben. A kollégákkal való kapcsolata nagyszerű lesz, mivel nagyon kommunikatív és szórakoztató lesz. Az egész csapat jól fogja érezni magát. Másrészt a felettesei is észrevehetik, és ezt inkább a szorgalom hiányának tartják. Ezért mindig tisztában kell lennie azzal, hogy ki figyel éppen.Október végén hajlamos lesz migrénre, fogfájásra és a felsőtest általános fájdalmára. Figyeljen a testére, és próbáljon meg mindent megtenni ezen egészségügyi problémák megelőzése érdekében.

Asztrológus tanácsa

Ha párkapcsolatban él, izgalmas, bensőséges és szexben bővelkedő, ágyban töltött őszi éjszakákra számíthat, amennyiben sikerül párjával összeegyeztetnie az időjárással karöltve ingadozó hangulatváltozásait. Bárhogy is alakuljon, az október többnyire nyugalmasan, kiegyensúlyozottan telik-e téren, nem lehet nagyobb veszekedésekre számítani, ha csak nem viselkedik túl nyűgösen.Ha szingli Vízöntőként éli életét, s éppen nyitott korszakát éli, a csillagok állása októberre egy rendkívül izgalmas szerelmet helyez kilátásba, így, főként a hónap második felében, könnyen kezdetét veheti egy olyan váratlan kapcsolat, melyről még csak nem is álmodott!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő április 2024

A Vízöntő áprilisban, rendkívül ösztönös és intuitív lehet, s ez által sokkalta tisztábban láthat, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük