Havi horoszkóp Vízöntő szeptember 2024

A Vízöntő e hónap során csupa apró, ám mégis bosszantó kellemetlenséggel találhatja szemben magát, különösen anyagi és emberi téren. A magánéletében viszonylagosan rendben lehetnek a dolgok, ugyanakkor a mindennapi stressz által adódhatnak szúrós pillanatok, ha nem ügyel a hónap előrehaladtával előteljesedni látszó hangulatingadozásaira. Havi horoszkóp Vízöntő szeptember 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő szeptember 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az augusztus intenzív volt, ezért örülsz, hogy a szeptember sokkal könnyedebb lesz számodra. Mindkét uralkodó bolygód, a Szaturnusz és az Uránusz is retrográd, ami lassabb élettempót hoz neked. A pénzügyekben fejlemény szeptember 25-i teliholdkor érkezhetnek. Ha valami fontosat kell eldöntened, várj pár napot, amíg eloszlik a köd, mert lehet, hogy még nem vagy minden részlet birtokában. Ha van párod, igazán közel kerültök egymáshoz szeptember 5. és szeptember 28. között. Igazán szerencsés vagy! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Vízöntő szeptember 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha 10-től elhúzódnak a pénzügyi tárgyalások, akkor nem kell a levegőbe menni. Várjon nyugodtan a következő hónapig, amíg újra bejönnek az áramlások.

Havi horoszkóp Vízöntő szeptember 2024

A Vízöntőknek szeptemberben fel kell készülniük a magánéletük számos változására. Ebben a hónapban nagyon bizonytalan lesz, és a szexuális kielégülésének keresési szakaszában találja magát. De vigyázzon, hogy ne bántson meg senkit, mert erre hajlamos lehet sajnos. Ami a párkapcsolatodat illeti, ebben a hónapban nem találkozol senkivel, akivel komoly kapcsolat alakulhatna ki. Meglehetősen szabad lesz, és ez meg fog nyilvánulni abban, ahogyan társadalmi életében is bemutatja magát. Tökéletes előadóművész lesz, amely a munkahelyén is az erősségév válhat.

Szeretet

Ha a Mars az Ikrekben, a Merkúr pedig a Mérlegben áll a hónap nagy részében, megállíthatatlan leszel! Az öntudat, a szenvedély és a lelkesedés hurrikánja, amelyet élénkséged, a bevonás képessége és az a vágy, hogy főszereplőként megéld a szíved kalandjait. Röviden: minél fáradtabb a dolgok eddigi alakulása, annál élesebb lesz a reakciója. Tehát itt az optimális idő a lapozásra, legalábbis és minden bizonnyal unalommal és egykedvűséggel. Változatosságra és szenvedélyre lesz szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát!

Munka

Ha van valami, amitől irtózik a Vízöntő, az anyagi, szellemi, vagy fizikai függetlenségének a részleges, vagy teljes elvesztése, s most, pont ennek valamelyike fenyegeti, amit nagyon nehezen tud majd kezelni. Mindebből fakadóan, szinte egész hónap során még sokszor felkelni sem lesz kedve, nem, hogy munkába menni, ami bizony nem egy igazán kielégítő helyzet, sem önnek, sem pedig munkahelyének. Az ilyen és ehhez hasonló momentumok miatt ráadásul valóságos kellemetlenséghullámok, láncreakciók indulhatnak be, amik teljesen maguk alá temethetik. Mind emellé ráadásul felmerülhet szeptemberben egy olyan váratlan kiadás is, ami miatt kénytelen lehet pénzügyi segítséget kérni valakitől, s ez teljesen kiboríthatja! Próbáljon megtenni azonban mindent azért, hogy minél kevésbé viseljék meg a dolgok. Amikor csak teheti, sportoljon, sétáljon, kiránduljon, vagy akár csak vegyen egy forró fürdőt, mielőtt teljesen belelovallná magát a dolgokba, s végül még összeomlana. Annál is inkább, mivel most hiába is próbálna tenni a dolgok ellen, vagy változtatásokat bevezetni, egyik sem kecsegtet sok szerencsével, így a legtöbb, amit tehet, hogy túlél, s örül annak, ami még jó!

Pénzügy

E hónap eleje ígéretes kezdetet mutat a Vízöntő 2024 Pénzügyi Horoszkóp számára. Pénzt takaríthat meg az esős napokra. Lesz elég pénzed is, amit félretehetsz az élet örömeinek kielégítésére. Amíg van pénze, ne felejtse el kifizetni az összes adósságát. Így adósságmentes leszel, és lesz elég pénzed a beruházások finanszírozására.

Karrier

Vízöntő: Ez a hónap messze nem egyszerű. A konzervatív elmék az elképzeléseid ellen fordulnak, mert túl távolinak találják azokat. És az emberek versenyeznek veled, mert félnek, hogy elveszítik a helyüket. Vízöntő, légy árnyaltabb a megközelítésedben! Kerülje azok provokálását, akik már régóta ott vannak. Ezzel barátokat szerezhetsz. Talán nem olyan gyorsan, mint gondolnád, de megtörténik. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ez a szektor még mindig a korlátozás szakaszában van. A hiánypótlás során óvatosnak kell lennie a kiadásaival. Ne aggódj. Minden rendben lesz.

Szerencse

A Vízöntők a Vénusz erős hatása alatt fognak állni. Az egyik legfontosabb szükséglet a szabadság, és talán ezért boldogtalan a jelenlegi kapcsolatában. Szexuális szempontból gyakran unatkozik, ami szintén komoly problémát jelenthet egy kapcsolatban. Kövesse ösztönét, és hagyja el unalmas partnerét.Megbízhatatlanabb is lesz, ami negatívan befolyásolhatja a családjával és barátaival való kapcsolatait. Szeptemberben azonban mindenkit elbűvöl a varázsával, és gyorsan elfelejtik az összes rosszat.

Asztrológus tanácsa

Ami a párban élő Vízöntők magánéletét illeti, annak alakulása most csakis kizárólag attól függ, hogyan viszonyulnak párjukhoz, mennyire terhelik le problémáikkal őt. Ha csak ritkán öntik ki szívüket, s inkább a hálószoba ajtón kívül hagyják a napi gondokat, akkor igazi stressz oldó, élvezetes estéket hempereghetnek át kedvesükkel, ha viszont leterhelik őt is a bosszúságokkal, valóságos kudarcállapotok uralkodhatnak el a szexualitásuk terén is, ami csak rombolhatja kapcsolatukat, tehát nem érdemes kockáztatni! Egy két átbeszélgetett éjszaka a legsúlyosabb időszakok átvészeléséhez bőven elegendő lesz!A jelenleg pár nélkül élő Vízöntő, az anyagi és munkahelyi gondokat még rosszabbul viselheti, mint párban élő sorstársai, ami nem kifejezetten hat jótékonyan a párkeresésre. Bármennyire is nehéz, semmiképp se hagyja annyiban a dolgot, hiszen ön egy különleges és érzéki ember, aki igenis megérdemli a törődést és a szeretetet! Fordítsa hát a mindennapok kellemetlenségei által felgyülemlett, intenzív energiáit szerelmi hadjáratokba, melyek során egyszerűen megragadja, ha kell, szerelme tárgyát, berántja egy félreeső szobába, vagy kapualjba, s tüzes szenvedélyével egyszerűen leveszi a lábáról! Tegye csak próbára az elméletet, s meg fog lepődni, milyen egyszerű az élet!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő június 2024

Júniusban a Vízöntő számára mind a magánélet, mind pedig a munka terén, igazán remekül indulnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük