Havi horoszkóp Mérleg február 2024

A Mérlegen februárban úrrá lehet a kimerültség,a fáradság, ami nagyban kihathat teljesítményére, valamint társas kapcsolataira is egyaránt. Szerelmi téren ugyanakkor, meglehetősen nyugodt, már-már eseménytelen hónapra lehet számítani, ami, míg a párkapcsolatban élőknek jó hír, addig a jelenleg egyedülállóknak már meglehet, hogy kevésbé. Havi horoszkóp Mérleg február 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg február 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Most legszívesebben csak a pároddal töltenéd ezt a hetet, nagyon szerelmes hangulatban vagy, de a sors közbeszól néha. A negyedik sorsterületen túl sok planéta vonul át, úgyhogy ez nem lesz ilyen egyszerű. Érzelmi problémák merülhetnek fel, családi problémák, viták is adódhatnak. Ilyenkor különösen fontos figyelembe venni a többi családtag szükségleteit és érzéseit. Ezzel szemben nagyon kedvező időszak az otthoni fejlesztési, építési projektek elvégzésére. Néhány új bútordarab barátságosabbá teszi az otthonotokat Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Horoszkóp Mérleg február 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter hozzájárul szakmai fejlődéséhez. Növekedsz, izgalmasabb munkát találsz, vagy olyan csapathoz csatlakozol, amely elismeri tehetségedet. Onnan, hogy jutalmat kapjon az érdemeiért, nincs messze. A Jupiter megerősíti a mindennapi terepet azzal a lehetőséggel, hogy előléptessék és fejlődjenek tevékenységei során. Bármi is történik, meg fogja kapni a pénzét, akár készpénzben, akár elégedetten. Februárban nem a vagyonszerzés az elsődleges gondod. Mindenekelőtt arra vágysz, hogy békében és harmóniában élj a körülötted lévőkkel. Szeretnél kielégítő légkört teremteni a családodban. Mindent a maga idejében.

Havi horoszkóp Mérleg február 2024

Februárban a Mérleget elárasztják a munkafeladatok. Rengeteg olyan feladatot ka felettesétől, amit nem fog tudni elvégezni, ez pedig stresszelni fogja Önt. Álmatlanság és fejfájás is előfordulhat, amit semmiképpen sem szabad alábecsülni. Ez annak a jele, hogy le kell lassítania, és valamilyen pihentető tevékenységgel kompenzálnia kell a munkáját. Ebben az időszakban hiányzik Önből az empátia, és a szarkazmus lesz az erős oldala. De jobb, ha kerüli a gúnyolódást, mert az Önre is visszaüthet a munkahelyen és a kapcsolataiban is.

Szeretet

A szerelem lehet cinkos erő, amely segíthet megbirkózni az élet nehézségeivel, kiút vagy probléma. Az, hogy ezek közül a helyzetek közül melyik az alapfeltételektől, attól függ, hogy mit élsz meg. Nem valószínű, hogy valami megváltozhat egy mozgalmas hónapban igen, de ez nem ronthatja a pozitív helyzetet, vagy éppen ellenkezőleg, javíthat egy negatívon. Mindenesetre mindenki a stabilitásra fog törekedni: egy fix pontra, egy állandó súlypontra, amely a szívben található.

Munka

Február első napjaiban meglehetőse fáradság foghatja el a Mérleget, amibe hajlamos lehet belemerülni, főként, ha annál inkább igyekszik bizonyítani, ahelyett, hogy alaposan kipihenné magát. A helyzet ráadásul súlyosbodhat, ugyanis bizonyos munkahelyi problémák miatt fejfájás, vagy álmatlanság gyötörheti, s ez érthetően, még inkább kimerítheti amúgy is csökkent energiatartalékait. A gyakorta elnyűtt állapotából fakadóan, e hónap során ingerlékenyebb is lehet, ami, mind baráti körében, mind pedig szeretteivel kapcsolatban, súrlódásokhoz, esetleg nagyobb veszekedésekhez is vezethet. Mindez ellen azonban sokat tehet, ha a viszontagságos körülmények ellenére is igyekszik megőrizni mentális és fizikális fittségét. Ennek érdekében, mozogjon, sportoljon minél többet, már egy fél órás futás is többet érhet, mint a semmi, valamint hetente legalább egy alkalommal iktasson be napirendjébe egy 12 órás időszakot, amikor zavartalanul pihenhet, még, ha nem is sikerül végigaludnia az egészet.

Pénzügy

A 2024. februári asztrológia biztosítja, hogy a pénzügyi jólét erőt ad. Dolgozz keményen, hogy legyen saját pénzed. Az anyagi szabadság a legjobb dolog, amit élete során elérhet. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt szeretné, ha egy egyszerű pénzügyi rendszert kell beszereznie vagy kifejlesztenie napi kiadásainak kezelésére.

Karrier

Mérleg: A Mars az Ikrek jegyében energizál. Felfedi tehetségét és kezdeményezőkészségét. Ezeknek a jó hullámoknak köszönhetően kevesebbet habozol. Magabiztosabbnak érzed magad a tulajdonságaidban. Mered kifejezni gondolataidat. Te mész előre. Ezek az ésszerű rendelkezések enyhítik a Kosból származó destabilizáló hatásokat. Ha sajnos úgy érzi, hogy a nyomás egy fokkal megemelkedik, vegyen egy mély lélegzetet, és lépjen fel. Ha így tesz, büszke lesz magára és sikerére. Ami a pénzügyi oldalt illeti, nincs semmi különösebb beszámolnivaló, azon kívül, hogy egyes kiadások még mindig elhalasztottak.

Szerencse

A Mérlegeknek lehetnek problémái a munkahelyen. A főnöke egy ideje már eléggé despotikus, és ez a következő napokban sem lesz másképp. Nehezen fogja megállni, hogy ne kommentáljon semmit, mert várnia kell azonban egy jobb lehetőségre. Ha úgy dönt, hogy szembeszáll kollégáival, annak végzetes következményei lehetnek.A testtisztítás gyakran összefügg a teliholddal, amely február közepén következik be. Ha van kedve, próbálja ki a szakaszos böjtöt. Maradjon hidratált, és hamarosan pozitív eredmények születnek.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Mérleg számára a február egy kifejezetten nyugodt, kielégítő hónapnak ígérkezik, amikor is nem lehet nagyobb összekapásokra számítani, ugyanakkor a jóból is megárthat a sok! Ha mindemellett nem iparkodnak túlságosan kedvesével azon, hogy rendszeresen megéljék szerelmüket, testi és lelki értelemben egyaránt, akkor a dolog odáig fajulhat, hogy egészen érdektelenné válhatnak egymás iránt, s egyszer csak azon kapják magukat, hogy szinte már csak az alvás az egyetlen, amit közösen csinálnak. Beszélgessenek nap, mint nap egy kicsit, valamint időnként simogassák, masszírozzák át egymást, ami nem csak önmagában eshet jól, hanem remek hangulathozó is lehet még fáradtan is, egy röpke, de annál élvezetesebb szerelmeskedéshez.A jelenleg egyedülálló Mérleg februárba, szinte teljes mértékben képtelen lehet koncentrálni magánéletére, ami által valósággal romokban heverhet az egész. Ezen csak egy dolog segíthet, mégpedig, ha a sarkára áll és tudatosan felveszi a harcot a fáradság és a belőle eredeteztethető érdektelensége ellen, valamint, ha nem hagyja, hogy gyakran kissé zilált lelki állapota kifelé is látszódjon, ugyanis ez akadályozhatja most, hogy bevonzza életébe a szerelmet.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg szeptember 2024

A Mérleg a szeptember folyamán kissé kezdi unalmasnak, monotonnak érezni mindennapjait, ami meglehetősen depresszív hatással …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük