Havi horoszkóp Vízöntő április 2024

A Vízöntő áprilisban, rendkívül ösztönös és intuitív lehet, s ez által sokkalta tisztábban láthat, mint máskor, kérdés, hogy tetszik-e majd, amin megakad a szeme? Magánéletet igen kettősen alakulhat, míg látszólag hűvösnek mutatkozik, belül folyamatosan elöntheti a forrongó szenvedély… Havi horoszkóp Vízöntő április 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Lelkes és romantikus, kísérletező szellemű. Horoszkóp Vízöntő április 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Mars és a Szaturnusz bolygó a jegyedben áll együtt áprilisban, és nagyon elszánttá tesznek téged. Ezt a hatalmas erőt bármilyen megterhelő feladatra fel tudod használni, végtelen és koncentrált lesz az energiád. A pénzügyeid az eddigiekhez képest nagyszerűen alakulnak, még téged is meglep, milyen mértékben növekszik a bankszámlád. A Kos újhold hatására beiratkozol valamit tanulni, jogosítványt szerzel, és még akár autót is vásárolhatsz magadnak Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a vízöntők Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Vízöntő április 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter december vége és február közepe között növelte vagyonát. Elég költeni anélkül, hogy számolnánk a költségeket vagy majdnem. Ez a könnyedség nem akadályozza meg abban, hogy többet kérjen a környezetének javításába fektetett befektetésekből. Kísértést érezhet arra, hogy a pénzét házvásárlásra költse, vagy saját házát javítsa. A Jupiter előnyben részesíti a pozitív nyitásokat ezen a területen, és még azt is ígéri, hogy váratlan eseményt fog okozni. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy kényeztesd magad, költs pénzt közérzeted javítására, de ésszerűen.

Havi horoszkóp Vízöntő április 2024

A Vízöntők egyáltalán nem állnak meg áprilisban, mert tettrekészek és nagyon elszántak, sőt kemények is lesznek a céljaik követésében. Jobban fog teljesíteni, mint azt a főnöke elvárná, és le lesz nyűgözve az eredményeitől. Az önbecsülése nőni fog, és a figyelem középpontjába kerül. Valószínűleg tapasztalni fog néhány csípős megjegyzést és barátságtalan pillantást féltékeny kollégáitól, akik szeretnének az Ön helyében lenni. Részben jó érzéssel tölt el, másrészt viszont megérinti, és a párjában fog támaszt keresni.

Szeretet

Remekül indul ez a hónap. Valójában az áprilisi égbolt két részre oszlik, és ami az Ön Jelét illeti, az első nagyon kedvező lesz, míg a második semleges marad érzelmek és szenvedély tekintetében, de veszekedős a kommunikáció terén. Bármi legyen is a szándéka, ne hagyja ki a csevegést, és folytassa a megvalósítással: kedvenc romantikája, érzelmei, projektjei és szenvedélyei. Utána ügyeljen a párbeszédre, és legyen a lehető legvilágosabb és közvetlenebb.

Munka

A munka terén a Vízöntő egy igen termékeny korszaknak nézhet elébe, melynek eredményei különösen az április második harmadában lesznek kirívóak, kézzel foghatóak. Anyagilag, vagy erkölcsileg ugyanakkor gyakran azt érezheti, hogy nincs eléggé megbecsülve munkája, így belülről néha igencsak nagy drámákat élhet át, még, ha ez kívülről nem is mindig látszik. Amennyiben úgy érzi, nem képes ezzel megbékélni, mindenképpen adjon hangot nemtetszésének, még, ha ezzel némelyek ellenszenvét is váltja ki, hiszen, ha sohasem emel szót, puszta béketűrésből, azért, ami bántja, sajnos megeshet, hogy maguktól észre nem vennék magukat az emberek, pedig, ha valaki, hát ön igazán megérdemelné az elismerést! Amiben viszont biztosan nem kell csalatkozni most, az hihetetlenül jó megérzései, ösztönei, melyek által nagy igazságot fedhet fel e hónap során, mind a saját életével kapcsolatban, mind mások tekintetében. Ne csak lássa, hanem tegyen is lépéseket, hogy ezek az új intuíciók valóban, jó irányú változásokat indítsanak el életében, s akkor most nagyon sokat javíthat körülményein! Legyen erős és talpraesett, kedves Vízöntő, mint amilyen mindig is volt, s vegye kezébe a saját sorsának irányítását azon területeken is, ahol még esetleg nincs így!

Pénzügy

A pénzügyek nagyszerűek lesznek ebben a hónapban, 2024 áprilisában. Vannak kisvállalkozásai, amelyek többletpénzt hoznak be, és érdemes tartania őket, mert eltartják Önt és családját. Mindig spóroljon, amikor csak teheti, hogy biztosíthassa jövőjét és szeretteit.

Karrier

Vízöntő: Ebben a hónapban barátod, Jupiter Kosban megmutatja, mire képes. Tehát ha azt szeretné, hogy a dolgok a maga javára forduljanak, itt az ideje, hogy megragadja a lehetőséget. Vízöntő, ne próbáld meggyőzni a konzervatív elméket elképzeléseid érdeméről. Ehelyett menj azokhoz, akik osztoznak az eszményeidben, és készek megadni neked azt a nagyon szükséges lökést. Pénzügyi oldalon ez a szektor racionális magyarázat nélkül kiszivároghat. Tehát ahelyett, hogy máshol keresgélj, pótold a hézagokat, és a lehető leggyorsabban térj vissza az életbe.

Szerencse

A Vízöntő nagyon elfoglalt lesz ebben a hónapban. Az Ön erőfeszítése és sikere hajlamos lesz meghaladni a szokásos teljesítményét, ami kiváló alkalom lehet arra, hogy kihasználja annak előnyeit és fizetésemelést kapjon, vagy olyan munkavállalói juttatást kapjon, amelyet korábban elutasítottak.Ám áprilisban nagyon impulzív lesz az élet egyéb vonatkozásaiban, ami megzavarhatja a kapcsolatait azokkal, akikhez közel áll. Amikor időbe telik válaszolni az üzenetére, az meghiúsítja Önt, és ezért úgy dönthet, hogy kevesebb időt tölt valamennyi barátjával, vagy teljesen elkerüli őket.

Asztrológus tanácsa

A tartós kapcsolatban élő Vízöntőt, míg belülről elemészti a szenvedély, addig bizonyos aggályai visszatarthatják attól, hogy kedvesével rendre meg is élje legbelsőbb vágyait, különleges kívánságait. Bármi is legyen, ami miatt nem érzi megfelelőnek a körülményeket ehhez, mindenképpen tegyen egy próbát a dolgok pozitív befolyásolására, kedves Vízöntő, vagy éppen, válassza szét a szexualitást és az érzelmeket, az éjszakákat a nappaloktól, ha máshogy nem megy. Kár lenne veszni hagyni ennyi élvezetet!Az aktuálisan egyedülálló Vízöntő rendkívül nagy késztetést érezhet arra, hogy nagykanállal falja az életet, ám ezt nem igen merheti kimutatni most, hogy elkerülje a szerencsevadászokat, vagy éppen, mert nem talál alkalmast partnert arra, hogy megélhesse vágyait, így nem is látja értelmét különösebben kimutatni azok mélységét. Mindazonáltal, semmi sem lehetetlen, kedves Vízöntő! Ha nem leli emberét, keresse ott, ahol eddig még sose járt!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Vízöntő július 2024

A Vízöntőknek, különleges, így gyakran az árral szemben menő, egyedi gondolkodásmódjuk, mindig is megnehezítette az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük